UGENS PLUS- & MINUSPOINT #20

OUTFIT 220417: MIT NYE ULTIMATIVE BYEN-SÆT

img_5235

.. Nu hvor det er blevet forår, er der meget bedre selfielys i mit lille hjem. Specielt om eftermiddagen/tidlig aften! Så nu er det nemmere at blogge om byen-tøj også.

img_5254

.. Jeg tilbragte min lørdag aften med nogle skønne mennesker, som altid får mig i godt humør!

img_5244

.. Vi var ude at fejre Patricks fødselsdag på forskud, eller hvad siger man? Hans rigtige fødselsdag er nemlig først tirsdag, men det passede mig perfekt, at han inviterede til fejring denne weekend. En af mine bedste veninder har nemlig reserveret næste weekend, for der fylder hun år!

img_5239

SPONSORERET AF MINIMUM & INDEHOLDER REKLAMELINKS:
MINIMUM bluse // MINIMUM bukser // NIKE AIR ZOOM SPIRIDON sneaks //
NIKE sokker // GULD hoops (similar)

I husker måske, at jeg skrev om det her sæt på bloggen, fordi jeg modtog det på en mandag, og havde det liiidt stramt over at skulle vente helt til weekenden med at sporte det. But it was worth the wait! Jeg ved bare, at det bliver mit nye go-to-byen-sæt, fordi det er super behageligt at have på, flatterende på min krop (måske lige med undtagelse af, når jeg sidder helt sunket sammen i en lænestol, haha!), og så undgår man tøjkrise, fordi det jo er et sæt. Jeg er desuden begyndt at gå rigtig meget med hårbånd, hvilket I måske ikke har set endnu, fordi jeg ikke har blogget så voldsomt meget på det seneste, men hårbånd er altså min nye ting. Og det er det selvfølgelig, fordi jeg ser Petra elsker sig selv på DR3, og på trods af min skepsis over for de ting, Petra har sagt om baggrunden for programmet, må jeg indrømme, at det er et program, vi har manglet. Jeg bliver bare lidt irriteret over, at der ikke er mere fokus på at elske sig selv for den, man er, i stedet for at snakke så meget om, hvad man kan lave om ved sig selv. Men jeg tænker, at det er den opdagelse, programmet skal have som konklusion, og at det måske derfor netop er bygget op, som det er. Der er så meget TV, man skal følge med i for tiden, haha! Ser I også med?

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS PLUS- & MINUSPOINT #20