JEG DRØMMER OM

ET LILLE MAC KØB

img_1881-copy

INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAMELINKS:

MAC pro palette // MAC ‘GIRLIE’ eyeshadow

For nylig nævnte jeg for jer, at jeg var på jagt efter en bestemt øjenskygge fra Max Factor, som jeg havde set på min veninde, og forelsket mig i, da jeg fik lov at prøve den inden Grøn Koncert. Jeg fandt hurtigt ud af, at den ikke fås i Max Factor standene mere, og så var I så søde at tippe om sælgere på eBay, meeeeen jeg er altså en kæmpe kylling med den slags. Nu har jeg i forvejen en ret stor samling MAC øjenskygger, så det virkede oplagt at lede efter en lignende øjenskygge hos dem, og jeg har simpelthen fundet den helt perfekte. Jeg købte også sådan en lille palette med plads til to øjenskygger, så jeg nemt kan have den med i en make-up taske, og så jeg kan kombinere den med nogle af mine andre øjenskygger. Jeg samler nemlig på dem i palette-form, fordi det bedre kan betale sig, og så er det også bare sjovere. Det minder mig om, at jeg fandt min palette med plads til 15 øjenskygger forleden, og mit valg af farver er simpelthen komisk. De passer SLET ikke sammen, og de er tydeligvis købt uden overvejelser om, hvad der klæder mig. Skal vist have ryddet lidt ud ..

Det her nye køb har altså desuden givet mig sådan en følelse af at måtte lave en YouTube-video til min (forsømte) kanal, nøjagtig som i gamle dage .. Jeg tror, det bliver en make-up rutine, for jeg har ikke rigtig købt andre skønhedsting for nylig. Ikke nok til et haul i hvert fald. Og nu har I jo også set øjenskyggen her .. Nå, men lad mig vide, om der er stemning for det. Jeg kunne også lave sådan en “det har jeg i min make-up taske”?

17 kommentarer

 • Caroline

  Stemmer for en “det har jeg i min make up taske” – elsker at se den slags på youtube

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Makeup rutine kunne også være lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg stemmer for hverdags rutinen !!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Helt sikkert snart nogle flere videoer, af den ene eller den anden slags! Savner dig inde på youtube! Ihhh glæder mig allerede!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jajaja til alle de videoer du vil lave Amalie. Uanset om du så viser rengøringsprodukter frem, vil jeg se den 🙌🙌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Hej Amalie,
  Jeg følger med på din snapchat og kan se du har et par hvide jeans – noget jeg desperat har ledt efter i snart to måneder!! Kan du lave et indlæg med links til hvide loose fit jeans?
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  En make-up rutine kunne være spændende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Jeg ville elske at se flere videoer på din Youtube-kanal! :) Jeg ville være vild med både at se en “det har jeg i min makeup taske”, samt en daglig makeup rutine <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karoline

   Hverdagsrutine og hvad er der i min taske<3 elskede seriøst alle dine videoer som jeg opdagede tilbage i 2011 og har fulgt dig lige siden :)) things up!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Hej, jeg har en lille ide til et indlæg. Det handler om det at være flyttet hjemmefra, altså dine tanker derom. Måske noget med budget, hvad du spiser, hvad du prioritere, hjemmeboende vs udeboende, eller lign. Bare en ide :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rigtig god idé!! Har længe tænkt over at ville skrive noget om det, skal bare lige finde på “formen” :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Sofie

  Der er ikke noget bedre end at snage i andres make-up, så ja tak til en hvad-har-jeg-i-min-make-up-taske :)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida

  Vil du på et tidspunkt lave et indlæg med dine podcast-anbefalinger? :) Kunne være fedt med noget inspiration!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rose

  Elsker dine youtube videoer! Du må meget genre lave flere hehe :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG DRØMMER OM