GIRLS ARE AWESOME

ET NØRREBRO OUTFIT

noerrebro

SPONSORERET AF MINIMUM & INDEHOLDER REKLAMELINKS:
MINIMUM skjorte // MINIMUM nederdel // ADIDAS CLIMA COOL 2 sneaks //
ANNI LU øreringe // NIKE ‘small items bag’

Nu hvor jeg er flyttet til Nørrebro, bevæger jeg mig naturligvis langt mere rundt her i forhold til tidligere, hvor jeg sjældent kom længere ud end California Kitchen, som ligger i starten af Nørrebrogade. Jeg har på en måde udvidet min comfort zone, hvis man kan sige det sådan. Jeg suger i hvert fald nye omgivelser til mig, og jeg er specielt vild med, hvor mange (smarte) unge mennesker, der chiller rundt i gaderne. Det er jo helt vildt, hvor stilede folk er, haha! Det inspirerede mig til at lave dette lille indlæg med nogle nye items fra Minimum, som jeg jo har samarbejdet med i over et halvt år, og er super stolt af at få lov til at blive ved med at samarbejde med. Deres game er for vildt lige nu! De har så mange fede nyheder på webshoppen, og jeg skal i hvert fald have fat i den nederdel dér. Den er så retro på en vildt lækker måde!

Jeg håber, I får nydt solen nu, hvor den endelig viser sig igen.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GIRLS ARE AWESOME