OUTFIT 260717: INDRE BY

JEG DRØMMER OM

nelly

SPONSORERET AF NELLY.COM & INDEHOLDER REKLAMELINKS:

NLY TREND turtleneck // NLY TREND skirt // KAIBOSH sunnies //
PAVEMENT sandals // MARK MANSON book

ORANGE gør mig glad, og jeg drømmer om at tilføje mere orange til min garderobe, fordi det bare altid er spændende med orange. Især til lyst tøj er orange bare fantastisk.

SPILDER-ALDRIG-TYPEN drømmer jeg om at blive. Jeg har nemlig en råhvid smækkjole, som jeg hele tiden må vaske, fordi jeg spilder på den et splitsekund efter, den er kommet ud af vaskemaskinen. Næsten i hvert fald. Senest var det grøn pesto, og havde det været bagpå, kunne man lyve om at have siddet på en græsplæne, men nu var det foran, og så er der kun én sandhed: spildegris. Jeg skal nå at lære ikke at spilde på lyst tøj, for den hvide nederdel er på vej til mig as we speak.

BRUNE SANDALER findes ikke i min garderobe, og det er en stor fejl. Der er mange morgener for tiden, hvor jeg står og drømmer om at tage et par brune sandaler på, men jeg ved ikke, om det er for sent på “sommeren” at købe et par? Jeg må vel godt, når jeg ikke har nogen i forvejen.

SOLBRILLER med styrke, fordi jeg får ondt i ansigtet af at misse med øjnene hele tiden. Jeg kan godt have almindelige solbriller på, men ikke hvis jeg skal noget på min telefon, læse i en bog eller tale med nogen, der står tæt på mig. Overvejer iøvrigt at sælge mine Ganni solbriller. Interesseret?

IKKE AT GI’ EN FUCK nogen gange. For altså, jeg bekymrer mig sgu mere, end hvad sundt er, og det er kun blevet værre med årene. Det kan også være, at mit hoved bare kompenserer for alle de byture i gymnasiet, hvor jeg skubbede bekymringerne foran mig.

Jeg håber, I kan lide denne nye type blogindlæg på bloggen!

20 kommentarer

 • Laura

  Jeg er ny “tilhænger” af din blog og jeg må sig at jeg elsker den måde du skriver på og dine pointer! Jeg bliver i hvert fald hængene! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille

  Hvilket studie er du egentlig kommet ind på?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Jensen

  Amalie – får vi snart et indlæg om hvor man kan finde din lækre briller? Leder desperat efter et par!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jaaa, det gør I! Det er bare en del af et samarbejde, og det er derfor ikke mig, der bestemmer, hvornår jeg skriver om dem :) Men det kommer!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zara

  Super fedt indlæg! Altid en fornøjelse at læse dine indlæg! :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara Lade

  Nu når du selv spørger, så er man måske lidt interesseret i Ganni solbrillerne. Var de ikke de grønne du havde købt ? Og hvad sælger du for?
  Btw er dette indlæg ret sjovt, og noget du helt sikkert burde lave mere af! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jo, lige præcis de grønne. Og har brugt dem så lidt, så de er altså i virkelig god stand. Har også det fine brilleetui til. Jeg tænker umiddelbart 800 kr. :) Tak, det vil jeg gøre så!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise

  hvad bekymrer du dig om? :) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Alt! Haha. Jeg bekymrer mig om penge, sygdom, terror, fremtiden, eller mangel på samme .. Er bare et bekymret væsen :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Du kan købe de brune sandaler i Falkenberg på Købmagergade med 40 % på – vi har dem også tilbage i sort læder, og vinrød og mørkegrønne (suede). :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hvor har du fundet din hvide smækkjole? Er nemlig på udkig efter en :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Ork kender det ALT for godt det med at bekymre sig! Jeg er sådan en dejlig person, som overtænker alt – som i alt.
  Men super fedt indlæg og er vildt spændt på at høre, hvilket studie du er kommet ind på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Me too .. Helt ned til sådan noget med, at hvis jeg børster tænder i højre side først, så får jeg nok et bedre liv, end hvis jeg børster i venstre side først. DOH!! Altså. Tak! Er også spændt på at fortælle jer om det :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Meget interreseret i dine solbriller!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT 260717: INDRE BY