UGENS PLUS- & MINUSPOINT #26

OUTFIT 210717 // AARHUS

img_8173

SPONSORERET AF MINIMUM & INDEHOLDER REKLAMELINKS:

NØRGAARD PAA STRØGET 101 tee // MINIMUM skirt // ADIDAS CAMPUS sneaks //
MADS NØRGAARD bag //

Nu har jeg godt nok nævnt den et par gange herinde, men denne her nederdel fra Minimum er altså noget af det bedste, der er sket for min sommergarderobe. Den er helt perfekt til det vejr, vi har, fordi den er luftig, når det er lummert om dagen, og om aftenen er den lige varm nok til ikke at fryse om benene. Derudover går den bare godt til alt, men specielt mine langærmede bluser fra Nørgaard paa Strøget bruger jeg meget sammen med den. Den grøn/hvid stribede er min seneste tilføjelse til samlingen på opfordring fra en veninde, og jeg er helt vild med den.  Ville det være mærkeligt at lave et blogindlæg om min samling af Nørgaard paa Strøget bluser? Udover sneaks og bøger er det egentlig det eneste, jeg samler på, og jeg ser det også som et af mine kendetegn, at jeg tit har sådan én på. I kan jo lige kommentere, om det er noget, I gerne vil se.

Jeg har påbegyndt nedtællingen til fredag, hvor jeg får svar på, om jeg er kommet ind på den uddannelse, jeg har søgt, så denne her uge er virkelig sådan en okay-nu-skal-jeg-kun-sove-fire-gange-mere-så-er-det-fredag-uge. Jeg er så spændt! Jeg burde faktisk finde på ting at lave for ikke at tænke for meget over det ..

Nå, men let me know, om I vil se den samling dér? Så finder jeg på noget kreativt!

22 kommentarer

 • Kristine

  Hvor er din net taske fra? Er det noget du har selv lavet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej, har købt det i Dimseriet, men har også lavet et indlæg, hvor der er link til en webshop, der sælger dem :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Den kunne være sjovt at se en samling!
  Og lækker nederdel Btw;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg er selv kæmpe fan af de stribede trøjer, så jeg ville bestemt elske at læse om og se din samling af de flotte bluser :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Uh, det kunne være rigtig sjovt med et indlæg om dine Nørgaard bluser, endelig lav et!!!

  Ih, hvor spændende med studie! Hvad har du søgt ind på, hvis du altså vil afsløre det? Venter også selv på at få svar! Er virkelig røv nervøs!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det vil jeg gøre så! Jeg vil gerne holde det hemmeligt lidt endnu, men skal nok skrive om det på bloggen :) Er også virkelig nervøs! Krydser fingre for dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg vil så gerne se din samling af bluserne! Jeg er selv helt vild med dem. Tror jeg skal anskaffe mig den med de grønne striber, den er så fed :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hvor du skinner lige for tiden Amalie! Det udstråler bare glæde og positivitet!! Men jeg elsker selv bluserne, så det ville da være meget sjovt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej, tusind tak!! Du aner ikke, hvor meget det betyder at få at vide. Jeg føler mig også mere ovenpå end tidligere :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • katrine

  Ind over med samlingen ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg vil vildt gerne se din samling af bluserne fra Mads Nørgaard, da jeg selv er stor fan af dem :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cecilie

  Hey Amalie, det kunne være sjovt med en samling!
  Jeg har selv søgt ind, men jeg er i USA lige nu, og er mega spændt.. Nu har du jo prøvet at få svar før, så kan du evt. svare mig på, om man også får besked via e-boks, eller om det kun er fysisk brev eller hvordan svar fungerer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Cecilie. Det kommer an på, hvor du har søgt. Jeg mener, at KU sender elektronisk svar såvel som brev .. Men CBS sender kun et fysisk brev, så det måtte jeg bede min papfar om at åbne, fordi jeg selv var på Bornholm :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Ja tak til samlingen!
  – det bliver spændende på fredag så 🙌Jeg krydser fingre for dig xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg tror muligvis, at et indlæg med din samling af Nørgaard På Strøget 101 bluser, vil blive dit mest læste!!

  Jeg vil i hvert fald søge tilbage til det hele tiden :)

  Eventuelt kunne du også vise, hvordan du ofte styler de forskellige <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida

  Vil også meget gerne se din samling! De er bare så fede :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • E

  Spændende! Hvilken uddannelse har du søgt?
  Jeg så lige på din Instagram, at du skal tjekkes for gluten- og laktoseintolerance. Hvordan skal det foregå? Er det via blodprøve eller kikkertundersøgelse (og i så fald hvilken)?
  Håber på godt resultat for dig ifbm. begge dele :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det vil jeg ikke afsløre helt endnu :) Til at starte med skal det foregå ved en blodprøve, og alt efter resultatet ser vi, hvad der så skal ske derfra :) Mange tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Uh ja! Evt. en video med dem alle sammen + tips til styling? Jeg synes faktisk, at de er vildt svære at style, selvom det egentligt bare er en basic trøje, der burde gå til alt! Måske er det bare mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS PLUS- & MINUSPOINT #26