UGENS PLUS- & MINUSPOINT #30

SAVED ITEMS & MUST HAVES FOR FALL

asos

INDEHOLDER REKLAMELINKS

FLOWER dress // CHECKED coat // FLOWER jacket //
CHECKED blouse // FLOWER pants // SLING BACK heels // PURPLE beanie

Kan I huske dengang, jeg regelmæssigt shoppede hos asos.com, viste jer mine køb, postede outfits, og guidede til de bedste fund derinde? Det savner jeg seriøst så meget! Og det gør I tilsyneladende også, for jeg får rigtig mange forespørgsler på denne her type blogindlæg, så jeg har været inde forbi mine saved items, og tilføjet en masse nye.

Jeg har valgt at slå det sammen med også at være sådan et de-her-ting-skal-du-have-i-garderoben-dette-efterår, for der er asos.com nemlig det perfekte sted at gå hen, hvis man ikke vil skabe rod i økonomien. Her vil jeg især fremhæve sling back skoen, som Gestuz har været med til at bringe frem, herhjemme i København i hvert fald, men som altså kan findes meget billigere hos asos.com. Derudover er den ternede jakke uundgåelig, og hvis jeg ikke allerede havde investeret i denne i starten af året, skulle den fra collagen helt klart klikkes hjem!

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS PLUS- & MINUSPOINT #30