250917/ DREAMING OF GREEN

UGENS PLUS- & MINUSPOINT #30

ugens

INDEHOLDER REKLAMELINKS

Det er blevet mandag aften, og da jeg har brugt det meste af weekenden på at restituere, og blive klar til en ny uge, har jeg ikke haft det helt vilde planlagt til bloggen. Men! Så er det godt, at vi har os et lille ugentligt indslag, der altid er godt at tage fat i. Og der er faktisk vilde ting at snakke om .. Here goes:

MINUSPOINT til fyre med kærester, der ikke opfører sig fyr-med-kæreste-agtigt. For det første ligner jeg et fjols. For det andet er det pissesynd for din kæreste. Hermed ikke sagt at man ikke må have det grinern med andre, når man er i et forhold, men der må være grænser for, hvor meget blinkesmiley-stemning man må fyre op for.

MINUSPOINT til at være ved at skide grønne grise over at skulle aflevere min første “større” opgave på studiet i starten af oktober. DET ER JO LIGE OM LIDT! Må man forresten kalde en opgave stor, når den kun skal være 5-7 normalsider, og man går på uni? Nok ikke .. Jeg har sgu måtte genlæse min SRP for at genvinde lidt tro på, at jeg kan skrive en god, akademisk opgave.

MINUSPOINT til ikke at have tid til at læse denne bog, jeg har set mig lun på. Og at den forresten heller ikke står i min bogreol. Jeg skal virkelig have lagt tid ind i kalenderen til at læse frivilligt også.

MINUSPOINT til besværligheden i at sælge ud af sin garderobe. Men det gør jeg altså, sælger ud af min garderobe. Og det foregår på min Tradono profil, hvor I bare skal søge på mit navn for at finde mig. Please, køb mine ting. Jeg er i lidt af en krise for at sige det pænt.

PLUSPOINT til i fredags, hvor der var hele to nye singler ude fra to danske bands, hvis musik jeg lytter rigtig meget til. Det er selvfølgelig Scarlet Pleasures nye sang Good Together og The Minds of 99s nye sang I’m Gonna DieBegge sange blev iøvrigt spillet ved P3 Guld, hvor begge artister optrådte, og gjorde det helt fantastisk!
Det kan ses her.

PLUSPOINT til at være blevet introduceret for Early Bird af min papfar. Det er lidt ligesom, når min mor introducerer mig for ny musik. Nogen gange er “de gamle” altså bare lidt længere fremme med de dér smarte ting. Lige så snart der tikker penge ind på min konto igen, skal jeg i hvert fald udnytte et godt tilbud eller to hos Early Bird.

PLUSPOINT til de her afsindigt pæne sko. Jeg skal virkelig styre mig, hvis jeg ikke skal komme til at klikke dem hjem. De kunne være så nice med jeans og denne hvide skjorte!

PLUSPOINT til at blive inspireret af gadebilledet. Jeg har set så mange piger med klare, røde items, særligt røde sweatre, og det ser bare knaldgodt ud med et par guld øreringe til. Jeg har en rød Envii sweater på vej, som desværre siden er udsolgt, men så er der jo også denne, som ligner til forveksling.

PLUSPOINT til dokumentaren om Lady Gaga, Five Foot Two, som netop er udkommet på Netflix. Jeg er fuldstændig målløs over, hvordan jeg reagerede på den. Jeg måtte holde pause undervejs, fordi den simpelthen rørte mig så meget, at jeg skulle bruge et pusterum til lige at bearbejde alle de dybe følelser og inspiration, den vækkede i mig. Meget anbefalelsesværdig, uanset om man er til musikken eller ej.

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

250917/ DREAMING OF GREEN