UGENS PLUS- & MINUSPOINT #32

5 TING JEG IKKE FORSTÅR

Mig, hvis jeg havde all the money in the world at bruge på udsalget på asos.com i dag. 

1. Forelæsere, der RÅBER, når de SNAKKER, selvom de jo har en MIKROFON. Det sker ISÆR, når de læser OP fra TEKSTER eller fra egne NOTER og SLIDES. Det er lidt ligesom i diskussioner. Jeg hører altså ikke nærmere efter, når nogen RÅBER af MIG.

2. Hvordan det er gået forbi min næse, at asos.com lige nu har 20% på alt med koden OCTOBER. Det er kun i 24 timer, så det er bare med at få købt det dér item i dine saved items, du længe har debatteret med dig selv om. Jeg har set mig lun på denne nederdel, som, jeg håber, kan se nice ud med jeans under.

3. Slutningen på HBO serien, Liar. Jeg vil ikke spoile noget. Jeg vil bare først og fremmest sige, at jeg synes, man skal se den. Men der er to ting, jeg ikke forstår: hvad er det, den prøver at sige om løgne; og hvorfor slutter den så brat? Altså er det bare mig, eller er det ikke, som om serien pludselig wrappes up, som om de ikke selv havde opdaget, at de var nået til sjette afsnit?

4. Hvordan man nogen aftener bare ikke bliver fuld, og måske endda har det lidt “meh” hele aftenen, selvom man drikker den ene øl efter den anden, andre aftener rammer alkoholen helt rigtigt, og bliver en dejlig brandert, som kan vare ved til den lyse morgen (mig i fredags), og helt andre aftener drikker man tre-fire drinks, og bliver så beruset, at aftenen må slutte “tidligt”, måske endda med hovedet i toilettet (mig til KUA-fester).

5. Hvorfor det tog mig næsten tre år fra min første tatovering til min anden. Nu er jeg fuldstændig bidt af det, og har fået lavet teknisk set fem tatoveringer på to måneder. To af dem hænger dog sammen, men er altså på hver sin arm. Jeg får hele tiden nye idéer til motiver, og det er for fedt at gå og nørkle med!

3 kommentarer

 • Anna

  Kunne rigtigt godt tænke mig at se alle din tattoos nu hvor du har fået så mange :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Kender det selv med tatoveringerne, haha. Der var godt 1,5 år mellem mine første to og nr. tre og fire. Så gik der et år igen og jeg fik fem og seks. En måned senere nr. syv og her 4 måneder senere en kæmpe nummer otte. Man bliver pisse bidt af det :) Det bliver spændende, når du viser dine frem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lige netop det punkt med alkoholen er en tanke, der slår mig meget ofte. Jeg føler ikke jeg er kommet tættere på et svar eller på en løsning…

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS PLUS- & MINUSPOINT #32