MENS VI LEVER

DEICHMANN STYLE CHALLENGE 2017: MINE TRE FAVORITTER

deichmann2

SPONSORERET AF DEICHMANN

5TH AVENUE chelsea boots

Det er tirsdag, og jeg har skemafri fra studiet, så jeg tilbringer dagen i bloggens tegn sammen med Patrick i hans fine butik på Vesterbro, og fordi det for alvor er blevet efterår udenfor, er jeg selvfølgelig trukket i min efterårsuniform; strik, jeans, støvler og en varm jakke. Det er alle dage min foretrukne sammensætning af tøj, og jeg går altid hele sommeren, og glæder mig til sweater weather. Jeg prøver desuden at mindske mængden af sort i min garderobe for ikke at blive alt for vinterdepressiv, hvilket de brune støvler og den lyse strik er gode eksempler på.

Apropos vinterdepression, ville det gøre mig virkelig glad, hvis I vil gå ind og stemme på mine billeder i Deichmann Style Challenge 2017, hvor jeg har stylet mine tre favoritter fra deres sortiment. Det er nemlig sådan, at jeg er virkelig tæt på at føre konkurrencen, og det ville altså være en så fed succesoplevelse at få, at vinde denne her konkurrence. Det ville også gøre jer til jordens sejeste læsere. På billederne derinde kan I desuden se, hvordan jeg har stylet et par loafers og et par lidt mere robuste snørestøvler til efteråret. I kan se alle de sko, der er med i Deichmann Style Challenge 2017 her.

På forhånd et kæmpe tak til de af jer, der er inde at stemme på mig!

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MENS VI LEVER