GUIDE: THE CHECK COATS

DEICHMANN STYLE CHALLENGE 2017

deichmann_06-09-2017_bloggere63699

Loafers her

deichmann_06-09-2017_bloggere63854

Foret snørestøvle her

deichmann_06-09-2017_bloggere63904

Chelsea læderstøvler her

deichmann_06-09-2017_bloggere64013

SPONSORERET AF DEICHMANN

I så måske den lille teaser, jeg lagde på min Instagram profil i går? Det er en behind the scenes video fra den dag, hvor jeg var på photoshoot med Deichmann. Ellers kan I også se den lige oven over i indlægget her. Jeg er så heldig at have fået æren af at være med i Deichmann Style Challenge 2017, hvor jeg er oppe imod Caroline og Malina, som I måske også kender for deres blogs og Instagram profiler? Vi har hver især udvalgt nogle sko, som vi fik til opgave at style med vores eget tøj til det her photoshoot. Deeeeet var sgu lidt nervepirrende! For der er jo kun én chance for at trumfe igennem. Men jeg føler, at jeg har fået skabt nogle outfits, som klæder skoene rigtig fint, og som samtidig er outfits, jeg sagtens kunne finde på at tage på i hverdagen. Outfittet på det første billede har jeg for eksempel haft på op til flere gange på uni! Og det har netop været mit mål at holde det naturligt og “Amalie Wessel”-agtigt, så jeg håber, at det skinner igennem både i mine outfits og på billederne.

Jeg har stylet henholdsvis dette par loafers, dette par brune støvler, dette par bordeaux vinterstøvler og denne taske. Hvis I vil vide noget om de andre items, skriver I selvfølgelig bare. I kan desuden se resten af skoene fra Deichmann Style Challenge 2017 lige her.

Konkurrencen foregår på den måde, at I skal ind og stemme på jeres favorit billede her. Når I gør det, er I med i konkurrencen om at vinde et gavekort på 2000 kr., og samtidig hjælper I mig med forhåbentlig at vinde denne her konkurrence! Det kunne være så sejt, for jeg har aldrig vundet sådan noget før. Hehe.

Gå ind og stem, stem, stem lige HER! På forhånd tusind tak!

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GUIDE: THE CHECK COATS