DEICHMANN STYLE CHALLENGE 2017

LIFE HACK & BARNDOMSMINDER #MILKMOMENTS

SPONSORERET AF MEJERIFORENINGEN

logo-duo

Da jeg blev spurgt, om jeg havde lyst til at lave en video for Mejeriforeningen, kom der med det samme et stort “JA!”, for jeg synes, det er det fedeste, når man får lov at arbejde med brands eller sager, man virkelig forbinder sig selv med. Og jeg er hende i vennegruppen, der drikker et glas skummetmælk flere gange om ugen, nogen gange dagligt. Da jeg så fik at vide, at videoen skulle laves sammen med Mie og Kathrine, fik jeg for det første tøjkrise, men jeg blev også rigtig glad, for de er to meget inspirerende mennesker at arbejde sammen med, og jeg ser virkelig op til dem og deres blogs.

I videoen trækker vi sedler op af en krukke, og besvarer de spørgsmål, der kommer til os. Spørgsmålene handler selvfølgelig om mælk, og vi kommer omkring alt fra mit life hack til nætter, hvor man kommer sent hjem fra byen, og måske har fået en øl eller to for meget, til barndomsminder om skolemælk og vaner ved middagsbordet. Jeg håber, I vil se med! Det er blevet en rigtig fin og sjov video.

Her kommer desuden svaret på spørgsmålet, I alle har tænkt over … Er det soya? Er det havre? Nej, det er selvfølgelig mælk, men …

1. Hvilken mælk foretrækker du din bloggerlatte på?

 • Svaret er …… Minimælk! Til alle baristaers irritation, for “kaffens aroma kommer kun til sin fulde ret på sødmælk”, og der må jeg bare sige, at jeg ikke diskriminerer med mælk. Jeg synes, sagtens minimælk kan gøre en god kop kaffe. Og skummetmælk og letmælk for den sags skyld. En cappuccino drikker jeg dog på sødmælk. Det er noget med skummet. Det er bare mere cremet sådan.

5 kommentarer

 • Louise

  Jeg bliver så ulykkelig når jeg ser den her slags indlæg. Komælk er for kalve, menneskemælk er for mennesker. Ville du drikke modermælk i en alder af 21? Ville du blive sur hvis nogen kom modermælk i din mad?
  Hvad tror du kalven får at drikke når du drikker dens mælk? Værsgo at grin af det, det er et reelt problem, det er et forfærdeligt liv køer bliver født ind i. Også de økologiske. Uanset hvilket lysegrønt billede du har inde i hovedet så er realiteten at kalven bliver fjernet fra dens mor efter kun 48 timer. Herefter bliver moderen tappet af en maskine, hvilket slider så meget på dens brystvorter at der meget ofte går infektion i brystvorterne. Både puds, infektion og lidt blod kommer med ud i mælken som senere bliver homogeniseret så mennesker kan købe det og drikke det.
  Hvordan ville du have det hvis du var født ind i et liv i fangeskab, blive kunstigt insemineret, få dit barn fjernet fra dig og derefter malket og senere slagtet og spist? Eller synes du kun at det er mennesker skal have rettigheder? Jeg er sikker på at du har et godt hjerte. Du støtter sikkert glædeligt dyrevelfærdsorganisationer som er imod krybskytteri, cirkuselefanter eller delfiner som slides op af turister. Jeg beder dig for verdens og for køernes skyld, åbn dine øjne og undersøg lidt om hvad det er for en industri du støtter før du støtter den. Jeg håber du har eller snart får en dårlig smag i munden, og jeg håber ikke der er nogen der læser det her indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Og jeg håber inderligt ikke at du har samvittighed til at slette min kommentar. Jeg beder dig, tag ansvar.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er I cute <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alex

  Gudkselov at du skrev denne kommentar Louise, så slippede jeg nemlig for det. Jeg er meget enig, men bliver på nogle punkter glad når jeg ser disse reklamer. Det viser nemlig at industrien må have det liidt presset.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEICHMANN STYLE CHALLENGE 2017