VI BRINGER ET OPHOLD I (SPONS)SENDEFLADEN

PERIODS ARE NORMAL

SPONSORERET AF LIBRESSE

Jeg har ventet i spænding på at få lov at vise jer denne lille film, som seje Laura og jeg har udtænkt story board til sammen, og jeg er sgu egentlig lidt stolt af den. Og så er det bare et mega sejt budskab! Jeg har ikke altid haft det sådan, at det dér med at skulle skifte bind var super nice, og jeg husker tydeligt at have fundet på alle mulige smarte måder at snige bind med på toilettet uden at skulle have hele tasken med, så folk ikke skulle opdage noget. Og jeg er også et klasseeksempel på en pige, der kunne finde på at blive hjemme fra skole, fordi det bare var så piiiinligt at have menstruation. Det er jeg så kommet over ved blandt andet at være åben omkring det, lige bede veninden kigge bagpå, hvis man er bange for at være blødt igennem, og bare bryde tabuet ved for eksempel at sige, at man altså lige skal skifte bind, ses om lidt. Det er jo sådan set det samme, som når man siger, at man lige skal tisse, be right back. Det er jo så normalt at sige i hverdagen!

I den lille film skal jeg på date, og jeg har selvfølgelig tøjkrise (story of my life), hvorfor jeg går på shoppetur i mit nattøj, husker selvfølgelig lige et bind, finder drømmekjolen, slår håret ud, og har det bare nice. Hverken tøjkrise eller menstruation skal sætte en stopper for min date med smukke Mads. Og Mads er en god fyr, han synes heller ikke, at menstruation er et tabu, så rollefordelingen i kiolleren er selvfølgelig, at jeg nupper øllene, og han tager bindene. Det er sgu da couple goals, er det ikke dét?

Hvis nu du ikke har en flot Mads-person til at tage dine Libresse bind ned fra hylden i kiosken, er du så heldig, at jeg udlodder fem tasker med Libresse produkter til fem heldige vindere, altså én vinder pr. taske. Du skal blot kommentere dette blogindlæg, og huske at skrive et gyldigt navn og din email, så jeg kan kontakte dig, hvis du er en af de heldige vindere.

Til sidst kunne jeg egentlig godt tænke mig at høre, hvad I gør for at være cool med jeres mens? Måske vi kan lære lidt af hinanden .. Om ikke andet kan vi lære noget af denne top seje film, Libresse har lavet:

Periods are normal. Showing them should be too.

Og til sidst selvfølgelig et stort tak til Mads for at lege min date! #singlebloggerlife

66 kommentarer

 • Mathilde

  👅👅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie

  (y)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde Jensen

  Fedt budskab, og virkelig skøn video!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Super fin video!!
  Men hvem er Mads, måske din kæreste?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Mega nice reklame!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Visuel flot video, og selvfølgelig et vigtigt budskab

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Jeg ved ikke hvor “cool” det er, men efter at have mødt super mange skønne piger på diverse toiletter, der altid gerne ville låne et bind ud til uheldige mig, så prøver jeg at have et ekstra bind med alle steder jeg går. Søster-solidaritet i det små 💃🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Grønlund

  Super fed video! Er mega fan. Jeg synes også selv at det er lidt pinligt at snakke om, men efter at jeg er kommet på gym, så er vi i min venindekreds meget åbne omkring det. Vi kan sagtens lige sige, hvis vi skal ud og skifte bind, samt spørge om man er blødt igennem.

  Og jeg er også meget nysgerrig omkring Mads, om hvorvidt han blot spiller din kæreste eller er din kæreste? ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Amalie Mikkelsen

  Rigtig fed video, med et godt budskab!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Efter at have blødt igennem et par gange i folkeskolen og i gym (hvor det var åååh så pinligt), er jeg blevet ret cool med det at have menstruation. Jeg har en lille pung med tamponer og bind i, som altid ligger i tasken, og når det så er den tid på måneden er jeg ikke bleg for at fiske den frem, og gå ud på toilettet for at skifte tampon/bind. Jeg prøver at være åben om det, og så håber jeg det smitter af på dem omkring mig, så menstruation kan stoppe med at være sådan et stort tabu, som det desværre nogle gange er i dag :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Ellingsøe

  Kæft en fed video – og ham Mads er da bare for sej!
  Jeg bruger godt nok ikke bind og tamponer længere, da jeg er skiftet over til menstruationskop. Men fordi jeg selv husker hvor tit man glemte at have det med sig når man gik ud af døren, har jeg altid nogle stående i skabet på badeværelset, til når ens veninder er på besøg uden!
  Jeg ville elske at vinde tasken, så jeg kunne forkæle en veninde – Eller fylde op på lageret ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Det er nogle vildt fede videoer der er kommet ud af det!! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg har ikke selv mens, da jeg har fået sat hormonsporal op, og er derfor sluppet helt af med det, meeeen(!) for at være ekstra cool, går jeg alligevel rundt med bind i tasken, og leger superhelt(inde) for de tøser der i skolen, byen eller på cafeen har glemt et ekstra et derhjemme 💪😎
  Btw. Hvor shopper du den lækre kjole henne? Mangler virkelig kjoler i min garderobe xxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hvis jeg kunne vælge ville jeg da helst vinde Mads! Haha super plat kommentar men han ser jo alt for sød ud! Og det lyder jo som om tasken ikke ville blive helt så nødvendig hvis man havde en som ham 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MIE

  Så fin lille video! Hvor er den flotte pyjamas fra!? 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Synes det er en vold fed vid Amalie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Solskin

  Jeg er med :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg snakker åbent om menstruation i min venindekreds. Det er helt normalt. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Hvor er dit fine sæt nattøj fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie wessberg

  💥🙌🏼😍🍅🍷💃🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsa Storm

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Damgaard

  Jeg plejer tit, at lave jokes hvis der kommer meno-snak på banen. Det gør det lidt nemmere at deale med, hvis der er fyre til stedet :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Super fed kampagne, og virkelig godt budskab! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Godt budskab! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Altså det er lidt sjovt, fordi jeg kan huske i folkeren, der i omkring 5. klasse, da de første begyndte at få deres mens, så var det bare en mega sej ting! Altså der var nærmest status i at spørge læreren om man måtte gå lidt tidligere fra idræt og klæde om uden de andre. Måske var det kun min skole der var lidt sær, men jeg har aldrig oplevet den der pinlighed omkring det. Heldigvis altså.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Måtte fortælle min mandlige svømmetræner at jeg havde fået menstruation den aller første dag jeg havde det, fordi tamponen sad forkert og påvirkede min træning. Fredag,lørdag og søndag skulle vi sove i en gymnastiksal til et stævne, så jeg havde klippet en plasticpose-ble, for at undgå at gennembløde soveposen foran alle de andre. Seriøst et show! Droppede hurtigt det med at skjule og gemme tamponer og nu er en menstruationskop bare lykken!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Mens er jo helt normalt, det er fjollet at man stadig synes det er pinligt at tale om. Vildt nice at du tager emnet op!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Andersen

  SÅ spændende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene B.

  Sej kampagne! For jeg var godt nok bare altid flov den tid på måneden, da jeg var yngre. Det har gudskelov ændret sig, fordi jeg fik nogle veninder, der bare snakkede åbent om det. Så kunne jeg jo godt se, at det overhoveder ikke var pinligt eller noget som helst! #Girlpower

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silje

  Sådan en taske ville være så fin at vinde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maibritt Jeppesen

  Så fedt i sætter fokus på det 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så sejt at kunne tale åbent om mens – og måske lige så sejt, at kunne begrænse det til passende situationer. Jeg råber ikke højt om det, men har intet imod at sige det til mine drengevenner, hvis jeg har mavekneb deraf.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Nielsen

  Mega fin lille film!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Fedt budskab! Normaliser the shit out of it! 💪

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Ask

  Så fint arbejde og lækker video

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg plejer altid at tage det stille og roligt, og jeg har heller intet problem med at snakke om det i offentligheden. Gjorde det så sent som i fredags til surprisefest, heheh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Kamper

  Haha jeg synes mens er skønt! Vi har en gruppechat blandt pigerne i min klasse, der hedder “kode rød” – hvis nu man har glemt en tampon eller bind, så skriver man bare farven, med eller uden vinger eller lign. også bliver det kastet over til dem i klassen.

  Jeg er stadig en af dem der putter bindet i baglommen på vej til toilettet, men synes egentlig måske også der er forskel på privat og insta-worthy. Men på den anden side, kunne et insta-billede med et bind stikkende op af baglommen være meget nice, haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Periods ARE normal! ☺️👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Hvor er kjolen fra? Den er flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena Hansen

  Hører der mon en Mads med i tasken? :P Hvis ikke vil jeg dog gerne vinde den alligevel.
  Jeg har altid syntes det var pinligt at have mens da jeg var yngre, men nu er jeg rimelig cool omkring det. Jeg prøver at lære mine mindre søstre, at det ikke er noget at være flov over.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Super fin video med et godt budskab! Hvor er dine fine sølv tøjstativer fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Brandhøj

  Mens er kvindeligt og kvinder er cool! Måske vi skal være bedre til at hive bindet op af tasken inden vi “gemmer” os bag toiletbåsens vægge. Et lille skidt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Det er jo ret så naturligt, så tænker ikke at det er noget kæmpe tabu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Würtz

  #BLOODNORMAL og så er det verdens bedste ‘undskyldning’ for at tage en ekstra snack!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Jeg er helt afslappet og cool omkring mens. Det er så naturligt, og alle får det månedligt. Ingen skal være flove eller skamme sig over at skifte et bind – never! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Marie

  Fed video !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Lad os endelig forsætte med at tale om det så det ikke bliver et tabu eller noget vi kvinder skal gå og skjule.
  Jeg sørger personligt for altid at have et ekstra bind på mig hvis nu min veninde eller kollega skulle have brug for det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Vigtig kampagne og flot video! 8)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Ej, hvor er jeg vild med den video! Både din egen og Libresse’s egen. Super fedt budskab

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Stemann Larsen

  Super fed video! :D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Ej hvor er den fod jeres video! Sikke en sød historie og budskabet er så fedt! Det burde nemlig slet ikke være pinligt og håber jeg engang får det sådan der 💕💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnethe

  Virkelig fed og vigtig kampagne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Virkelig fin video!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liva Nielsen

  nice video.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg tager det stille og rolig, og jeg er vældig åben omkring det.Det har jeg dog ikke altid været, men jeg tror det er kommet lidt som jeg er blevet ældre – og nu er jeg også stud.med., så man bliver efterhånden nødt til at være cool med det. Jeg fik også hormonspiral for 6 måneder siden, men min mens er ikke stoppet, som den gør hos de fleste. Indkøringsperioden bestod også af konstant blødning i 14 dage-en måned. Så bliver man jo nødt til at være cool med det, ellers er life hell ;) Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Mega fin taske du har på jo! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Lorenzen

  Fedt budskab <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VI BRINGER ET OPHOLD I (SPONS)SENDEFLADEN