SAVED ITEMS & MUST HAVES FOR FALL

STATUS & DET NYE STUDIE

img_0594

Det er snart to uger siden, jeg sidst har udgivet noget her på bloggen, og det er der flere forklaringer på. For det første er jeg rendt ind i nogle helbredsmæssige problemer. Det er egentlig ikke så nyt mere, men det har kompliceret hverdagen mere end normalt den seneste tid, og jeg er stadig i debat med mig selv om, hvorvidt jeg vil dele mere om det herinde, hvorfor jeg ikke bare har nævnt det med det samme. For det andet bruger jeg meget energi på mit nye studie, fordi det giver mig rigtig meget her midt i mit helbredskaos, og trods store læsemængder, svære opgaver og lange dage, føler jeg mig meget hjemme i det. Derfor tør jeg også godt begynde at snakke om det herinde, så nu får I endelig det længe ventede blogindlæg om mit nye studie. Det har været længe undervejs, og I har spurgt rigtig meget, men nu behøver I ikke vente mere! Ej okay, større er det måske heller ikke ..

Jeg er begyndt at læse Dansk på Københavns Universitet, hvilket et par af jer faktisk allerede har gættet, og jeg har også mødt nogle af jer herude, så helt “hemmeligt” har det jo ikke været. Jeg har bare været lidt påpasselig med at dele for meget om det, inden jeg skulle starte, fordi jeg gerne ville, at det skulle være lige så overraskende for andre at møde mig, som det ville være for mig at møde dem. Danmark er jo virkelig et lille land på det punkt.

Da jeg tilbage i januar måned tog den endegyldige beslutning om at droppe ud af CBS, skrev jeg på bloggen, at jeg stod med et mere klart billede af, hvad jeg så gerne ville i stedet. Det gjorde jeg måske også, for jeg vidste godt, at mit næste valg ville falde på Dansk. Men jeg er ikke blevet klogere på min karrieredrøm. Jeg havde et klart mål, da jeg startede på CBS, et mål om at skabe karriere i den kreative kommunikationsbranche, helst noget med dansk design. Det klare mål har jeg ikke nu. Måske er det faktisk lige omvendt. Jeg ved nemlig ikke rigtig, hvad jeg gerne vil. Måske fordi jeg er blevet mere påpasselig med at drømme. Men jeg ved, at jeg gerne vil det her studie. Jeg vil gerne fagene, det meste af tiden i hvert fald, og jeg vil rigtig gerne menneskerne. Jeg føler mig faktisk meget heldig.

Når jeg skriver, at jeg ikke rigtig ved, hvad jeg vil med studiet, er det for at give jer det mest ærlige billede. Jeg får mange spørgsmål fra jer om emnet, og jeg ville ønske, at jeg kunne komme med et bedre svar. Men jeg må også erkende, at jeg faktisk ikke ved, om det var mit helbred, der satte mig af sporet på CBS, eller om det virkelig ikke var den rigtige uddannelse for mig. Det har nok været en blanding, og det er selvfølgelig nemt at sidde og være bagklog, men når alt kommer til alt, tror jeg nu alligevel på, at det har været meningen, at mit liv skulle tage den drejning. Og hele min start på Københavns Universitet er gået over al forventning! Jeg har haft så mange glade sommerfugle i maven, og det er den bedste følelse at gå rundt med, når man begynder på et nyt kapitel. Det er virkelig vigtigt for mig, at hverdagen er god, som den er lige her og nu, så det løfte arbejder jeg hele tiden på at holde over for mig selv, og i dét ligger for eksempel at lette på det pres, jeg konstant lægger på mine skuldre.

Nu kom det her indlæg måske til at gå lidt i øst og vest, men jeg ville bare lige komme med en opdatering, inden bloggen forhåbentlig kommer i gang med en god rytme igen. Håber I har en fantastisk weekend!

3 kommentarer

 • Anne

  Hvor fedt, Amalie! Jeg blev helt glad, da jeg læste, at du er startet på Dansk-studiet :-) Jeg er selv lige blevet færdiguddannet cand.mag. i. Nordisk sprog og litteratur (det samme som dansk, bare i Aarhus), og det er verdens bedste studie!
  Jeg håber, du bliver ligeså glad for studiet, som jeg har været :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg synes faktisk det er rigtig dejligt og befriende at læse, at andre også kan have problemer med at fastsætte hvad de skal efter endt uddannelse. Jeg er på mit 3. semester på kandidaten, og jeg er ret meget på bar bund ift. hvad jeg skal bagefter, hvilket nogle gange freaker mig totalt ud af den, fordi alle andre bare virker som om de har helt styr på det hele.
  Dejligt at du er blevet glad for danskstudiet. Hvis man er glad for det og synes det er spændende, så kan det da ikke gå helt galt! ☺️🙌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • claer

  knus fra en der også kæmper med sygdom og ved hvor hårdt det er at studere imens! vil du dele hvad du kæmper med på et tidspunkt? vi er mange derude

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAVED ITEMS & MUST HAVES FOR FALL