NOGET OM MANDAGSOUTFIT, RØDVIN & 2017

DRESS THE PART OUTFIT VOL. 2

SPONSORERET AF MINIMUM

img_188147e9674d-109e-496a-a84e-120e998ca08d

NEW LOOK coat // MINIMUM turtleneck // 2ND ONE jeans // DR. MARTENS boots

For lige at følge op på mit outfit fra i mandags, hvor jeg var klædt ud fra mit post-weekend mood, har jeg valgt at kalde det her outfit seriøs-danskstuderende-outfittet. Det er i hvert fald det, jeg prøver på at være i dag, og i morgen, og fredag, hvor jeg skal aflevere (endnu) en eksamensopgave, denne gang i mit sprogfag, og jeg nævner bare lige et par ord, den handler om; fonetik, ortografisk transskription og schwa-assimilation. Med andre ord: jeg er ikke fan. Det minder mig om, at en del af jer har spurgt, om jeg vil fortælle mere om mit studie, og det vil jeg rigtig gerne, men jeg kunne godt tænke mig at høre, hvad I gerne vil vide? Det gør det nemlig meget nemmere for mig at skrive noget konkret om det. Det samme gælder mit højskoleophold, som efterhånden er så længe siden, at jeg ikke ved, hvor jeg skal begynde fortællingen. Hit me with some stikord!

8 kommentarer

 • C

  Jeg kunne rigtig godt høre nogle tanker om, hvorfor du tog på højskole, hvorfor det blev Vallekilde, hvad du fik ud af det osv osv. Om du var glad for det? Du er så god til sådan nogle skriv om dine egne oplevelser; kan fx huske dit indlæg om din rejse til Jordan. Så bare lidt tanker om det hele :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt om hvordan det er at gå på KU :-) Jeg går selv på en professions bachelor uddannelse, med en del undervisning og ingen forelæsninger, så tænker at der er en rimelig stor kontrast.
  Det kunne også være lidt sjovt hvis du lavede sådan noget ”Sådan her overlever du som universitets studerende” indlæg, eller noget i den stil ;-)
  Hvis det er til at forstå? haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine Sørensen

  Hej Amalie :-)
  Til januar skal jeg selv starte på højskole, og jeg er ret spændt på det, da jeg ikke ved, hvad jeg skal forvente mig. Jeg vil gerne høre, om du var sikker i dit valg med at tage afsted og dine tanker inden. Også hvad du fik ud af højskoleopholdet. Evt. en kort liste med ting, som er uundværlige på højskole.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Amalie. Jeg kunne mægtig godt tænke mig at høre om dit højskoleophold. Både hvor du har gået, hvorfor du valgte at tage på efterskole, hvordan det har været at have et ophold på højskole, og kendte du nogle inden du startede? Jeg står nemlig i den situation at jeg nu går på gymnasiet på 3 år, og overvejer rigtig kraftigt om jeg skulle vælge at tage på højskole i mit sabbatår.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kirstine

  Jeg synes det ville være interessant at læse et indlæg omhandlende dit studie: hvad det indeholder og indebærer, hvad dine tanker fremadrettet er ift. uddannelsen også kunne det være awesome med et indlæg, hvor vi føler dig igennem en uge på studiet. Jeg tænker det ville være rart med et indblik i en danskstuderendes typiske hverdag. Hvor ofte du er på KU, mængden af læsestof og afleveringer og eksamener. Og derudover noget ift. det sociale på studiet – om der er et ‘sammenhold’ og om folk er interesseret i at omgive sig med medstuderende, eller om man i højere grad adskiller studie og “liv/fritid”?

  Også kunne jeg også godt tænke mig at høre, hvorfor valget faldt på Vallekilde højskole, hvad du opridset synes om opholdet og om du “fik noget ud af det” og i så fald, hvad?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Den bedste oplevelse på din højskole, om du fik gode venner, som du stadigvæk ser, og hvordan det er at bo med nogle 24/7? Fik du meget ud at opholdet og det faglige? Havde du en god roommate?
  … for at begynde ét sted.
  Jeg tænker også selv meget på højskole, da jeg synes, det lyder så spændende, så der er nærmest ikke noget, jeg ikke vil vide om dit ophold :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Jeg kunne godt tænke mig at høre lidt om det generelle uni-liv fx det sociale, klubber osv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hvor er din flotte halskæde fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOGET OM MANDAGSOUTFIT, RØDVIN & 2017