IVÆRKSÆTTERDRØMME OM BERLIN, FOTOGRAFI & VIDEO

GENFORELSKET I LÆDER

want-to-wear

MADS NØRGAARD knit // GESTUZ skirt // DR. MARTENS boots

Jeg prøver virkelig at holde mig væk fra diverse webshops her i november, da jeg har lovet mig selv ikke at købe noget nyt overhovedet, og jeg tror, det er nemmest at overholde, hvis jeg holder mig helt fra fristelsens farligste steder, Boozt og asos.com. Men jeg kan bare ikke helt lade være at klikke derind, og det gør jo ingen skade lige at kigge, vel? Til gengæld har jeg opdaget, at hvis jeg lader være at købe nyt i længere tid, holder glæden ved de nye ting også længere. Jeg er for eksempel stadig helt crazy med mine nye Dr. Martens støvler, som jeg har på hver dag, og hver gang, jeg tager dem på, tænker jeg lige, hvor godt det var, at jeg forærede mig selv et nyt par. De er bare så meget mig. I det hele taget er de lidt mere rå elementer ved at finde vej ind i min garderobe igen, og jeg så gerne mig selv spankulere rundt i outfittet på collagen. Jeg kan altid finde plads til en strik mere i garderoben ..

3 kommentarer

  • Anna

    Har du både de høje og lave dr.Martens, eller er det mig, der har set forkert på din insta? Hvis du har begge, hvilket par er så din favorit?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Silje

    Hvad synes du om de blanke, høje dr Martens? Tænker at købe et par som vinterstøvler i år, men ved ikke hvilke jeg skal vælge!!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IVÆRKSÆTTERDRØMME OM BERLIN, FOTOGRAFI & VIDEO