MINE ORD OM BLACK FRIDAY

MÅ-EJE NEDERDELEN

minimum-collage

SPONSORERET AF MINIMUM

MINIMUM shirt // MINIMUM skirt

Kender I det, at man igen og igen ser et virkelige nice item hos alle dem, man følger for stil-inspiration på Instagram, men at det altid er fra et mærke, man ikke lige har økonomi til? Sådan har jeg haft det med de her populære nederdele, som har været et must have item henover sommeren, og stadig er det her i efteråret, eller er det i virkeligheden ikke ved at være vinter .. Nu har Minimum så lanceret en række bluser, kjoler og nederdele i flotte mønstre, og specielt nederdelene gør det svært for mig at overholde mit no-shopping-projekt .. Jeg forestiller mig nederdelen med jeans under, en hvid t-shirt til, og så selvfølgelig en strik, ligesom jeg i virkeligheden har gjort med lange kjoler i et stykke tid nu. Jeg ved ikke rigtig, om jeg er mest til den lyseblå på collagen, denne gule model eller denne, som er mere neutral i farverne, men en af dem skal i hvert fald på ønskesedlen til jul!

Apropos ønsker til jul er jeg blevet spurgt, om jeg vil lave noget inspiration til netop det, så smid lige et like eller en kommentar, hvis det er noget, I gerne vil se. Måske i kategorier? Altså a la bøger, tøj etc.

5 kommentarer

 • Emilie

  Jeg vil meget gerne se dine ønsker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie B

  Vil så gerne se dine ønsker!!! Og er helt vild med de mere personlige indlæg der er blevet flere af. Din blog er så inspirerende og jeg kan virkelig spejle mig i dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Jaa tak til julegave ønsker!! Gerne lidt af alle slags kategorier 😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Vil gerne se dine ønsker omhandlende bøger, tøj og beauty – eller lidt af det hele :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie E

  Jeg siger også ja tak til en ønskeliste! Meget gerne opdelt i kategorier.
  Jeg ville forresten også være meget interesseret i at læse et indlæg med boganbefalinger, hvis du skulle få lyst til at lave sådan et en gang ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE ORD OM BLACK FRIDAY