UGENS PLUS- & MINUSPOINT #35

NOGET OM MANDAGSOUTFIT, RØDVIN & 2017

SPONSORERET AF MINIMUM

img_180258a0c79b-b6cc-42fc-9ec5-4fcb35da6de15c474d63-9393-4f5b-844b-50995eff3174

H&M knit // MINIMUM casual pant // NEW BALANCE 990 sneaks

Jeg holder af mandag. Det har jeg altid gjort, for jeg har altid holdt af hverdagen (ja, her er en reference til Dan Turèll, jeg er vel danskstuderende), og jeg kan godt lide tanken om, at hver mandag kan være en ny begyndelse. Det er jo blandt andet også derfor, jeg (næsten) hver uge opsummerer ugen i min serie om ugens plus- og minuspoint. På trods af ikke at være mandagskritiker måtte jeg ovenpå en weekend med en mislykket rødvinsbrandert og en smadret iPhone (et seriøst nederlag for en person, der har haft flere iPhones gennem årene, og aldrig smadret en eneste) overgive mig til et rigtigt mandagsoutfit: strik, sneaks og pyjamas-agtige bukser (som i øvrigt også fås i en flot blå her). Messy mind, messy look. Dress the part, som man siger. Det kan være, at jeg kører en lidt anden taktik i morgen tirsdag, altså i dag for jer, der læser indlægget på udgivelsesdatoen, for der skal jeg på de afsluttende optagelser til det dér projekt, jeg hele tiden nævner, men ikke rigtig snakker om .. Vi kommer dog nærmere og nærmere, at jeg kan afsløre, hvad det helt konkret drejer sig om. Det er så nervepirrende. I det hele taget har 2017 været et ret vildt år for mig, både på godt og ondt, og jeg tænker lidt at opsummere hele molevitten i sådan et “året, der gik”-indlæg .. Blot en tanke .. Jeg har nemlig også en tanke om, at det måske bliver lidt for meget “mig og mit liv”, but then again .. Er det ikke lidt det, min blog er, haha ..

On that note vil jeg ønske jer en helt fantastisk tirsdag!

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS PLUS- & MINUSPOINT #35