DRESS THE PART OUTFIT VOL. 2

011217/ DAGENS DRØMMEOUTFIT

want-to-wear

LE SPECS sunnies* // WEEKDAY jeans // MADS NØRGAARD dress // GANNI sneaks

Jeg sidder lige nu til undervisning i medieanalyse, og har fået indtaget en mængde kaffe, der har resulteret i, at min hjerne kører derud af, jeg skriver hurtigere på mit tastatur end nogensinde før, dog med meget shaky hands, men ikke desto mindre inspirerede det mig til lige at lave det her fredagsindlæg til jer. Jeg har det mildest talt virkelig svært med det dér garderobeprojekt, jeg har startet, for nu har det være lønningsdag, jeg har betalt en større regning til SKAT (livet som selvstændig, der er virkelig elendig til at lave forskudsopgørelse), og der er ikke længere noget konkret, der holder mig tilbage fra at overgive mig til min shoppelyst. Til gengæld er jeg jo blevet helt vildt bevidst om, hvorfor jeg køber nyt, så jeg spørger hele tiden mig selv, om jeg har brug for det, eller om jeg bare lige har nogle off days, jeg får lyst til at forsøde med noget nyt. Og jeg må nok bare erkende, at det sidste er tilfældet. Honesty is the policy, som min højskoleveninde og jeg blev enige om i weekenden. Men det skal nu ikke stoppe mig i at drømme om outfittet på collagen. Den kjole og de sneaks måtte så gerne ligge under træet i år!

2 kommentarer

 • E

  Hej Amalie
  Har du lyst til at fortælle mere om helbred og sygdom, som du har nævnt, du døjer med? Er sikker på, at vi sidder mange (unge piger) derude, der på en eller anden måde kan relatere.
  Mange knus og tak for en velskrevet blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda A

  Hej Amalie,

  Er VILDT inspireret af hele din identitetsrejse, og jeg ville elske at høre mere om alle dine tanker omkring det, specielt hvordan/hvad du gør for at komme tættere på at “være den du er”.

  Og TAK for din fantastiske blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DRESS THE PART OUTFIT VOL. 2