011217/ DAGENS DRØMMEOUTFIT

NEW HAIR WHO DIS?

img_2070

Jeg lavede sådan en poll på Instagram for noget tid siden, hvor jeg spurgte, hvorvidt jeg skulle farve mit hår blond med en kold nuance. Jeg ved egentlig ikke rigtig hvorfor. Jeg skulle nok bare lige prøve det dér poll. I den var så rimelig delte meninger om hårfarven, næsten 50/50 faktisk, men ikke desto mindre har jeg altså gjort det, og det var lige dèn forandring, jeg havde brug for! At jeg så også sprang ud i noget pandehår, har jeg ikke lige dannet mig en endegyldig mening om endnu, men jeg fik da, hvad jeg bad om; en drastisk forandring. Idéen bag håret har egentlig været at markere et skel, fordi jeg har gennemført det projekt, jeg har været i gang med de sidste mange uger. Alle optagelser er done. Processen i at “finde mig selv” kører selvfølgelig videre, men jeg føler bare, at jeg er kommet så langt, og det havde jeg brug for at symbolisere med en ydre forandring også.

Jeg har fået lagt en masse (virkelig mange faktisk) hvide striber i håret, altså afblegning, sådan helt tæt, for at gøre det så lyst og “hvidt” som muligt, hvorefter der er lagt en kold toner i. Hele molevitten er lavet af Line hos Filip Filip på Vesterbro. Super cool sted! Og så ligger det lige op af Patricks butik, så jeg havde en god undskyldning for at forstyrre hans renovering og drikke en kaffe bagefter.

Det er så spændende med et nyt look, og jeg glæder mig til at få taget flere billeder af det!

7 kommentarer

 • S

  Det er mega flot til dig!! Jeg går også og overvejer at farve håret helt lyst, men er i tvivl om det vil ødelægge mit hår, altså slide det. Har du fået nogle produkter eller tips med, der skulle hjælpe på at undgå det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak! Altså, al farvning af håret slider på det, og afblegning er ligesom “den ekstra slemme”. Men jeg synes, man kommer langt, hvis man bruger en god shampoo, balsam og hårkur. Så holder farven også bedre :) Et andet tip er at bruge Olaplex, som er en behandling til håret, der genopbygger håret.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

   Tak for svar! Er det noget du kan se på dit hår, at det bliver slidt?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hmm, jeg ser det mest på den måde, at hvis jeg ikke plejer det ordentligt, bliver farven ikke ved med at være pæn. Udover det synes jeg ikke, jeg lægger mærke til det :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Det er simpelthen såååå flot til dig!! Wauw!
  Jeg fik for 2 år siden afbleget lysere/gyldne striber i mig brune hår meget krøllede hår og det har set helt fantastisk ud. Meeeen nu er jeg måske klar til noget nyt, og det hjalp dit opslag lige med!
  Elsker elsker elsker din blog, og har også fulgt med mange år efterhånden. Det er så sjovt at se din udvikling. Så tak for en Nice blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Vil du ikke lave et indlæg om økonomi? Du virker til at have et ret godt “system”, hvor du har fin rådighed til frisør, tøjkøb, café-besøg osv. Jeg bliver snart studerende, og kunne godt bruge tips til at få styr på pengene (og forbruget….) :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia Mathiasen

  Din nye frisure klæder dig SÅ godt 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

011217/ DAGENS DRØMMEOUTFIT