MY TOP SONGS 2017 (APPLE MUSIC)

10 TING JEG IKKE FORSTÅR #2

b7648610-8e57-467d-9349-28f82ad6f5d1

MADS NØRGAARD kjole

1. Hvorfor det er så svært at forstå, hvad Phlake synger. I flyyyyy with the ains (hvad?) of my zoo, try reading out of the wild moon er jo i virkeligheden I fly with angels in my zoo, I tried reaching out at the wild moon. Jeg synger stadig forkert hver gang. Der er jo ikke plads til alle de ord.

2. Hvorfor jeg ikke er velsignet med en vidunderlig sangstemme, når nu jeg elsker at synge så højt. Altså, som i jeg elsker det at synge virkelig højt, men elsker også at synge virkelig højt. Måske denne her sætning bliver noget, I ikke forstår. Jeg ved ikke engang, om jeg selv er med.

3. Hvad Facebook har gang i med de dér lyn ved de mennesker, man har skrevet med flere dage i træk. Hos mig er der kun lyn ved én person, men jeg ved, at der er flere mennesker end den ene, jeg skriver med hver dag. Og så i øvrigt også – hvorfor skal social aktivitet belønnes/markeres på den måde?

4. Hvordan de her bukser sidder lige så godt på mig, som de gør på modellen. Jeg vil faktisk næsten vove at påstå, at de sidder endnu bedre på mig (*solbrillesmiley*).

5. Hvorfor den nye sæson af Broen ikke fanger mig i samme grad som de tidligere sæsoner. Jeg har det hele tiden, som om forbrydelserne er lidt “brugt”. SPOILER ALERT: At jagte en seriemorder, som opererer ud fra de forskellige henrettelsesmetoder, der eksisterer; har vi ikke været dér et par gange?

6. Hvor absolut fantastiske fund jeg har gjort mig under dette års januarudsalg. Det plejer ellers ikke rigtig at være sagen for mig, så jeg er virkelig overrasket. Jeg har klikket både denne, den samme i gul, som så desværre er udsolgt, og denne hjem. Specielt Mads Nørgaard kjolen er jeg helt over the moon over. Den er desuden sat yderlige ned nu. Surt for mig, men skønt for jer.

7. Hvordan Euroman kan spytte den ene artikel ud efter den anden, hvor fingeren bare er så meget på pulsen i forhold til sproglige tendenser i det danske sprog. Den seneste er denne, som jeg har haft det sjovt med, og allerede læst et par gange.

8. Hvordan andre piger med koldt, blond hår kan holde deres, ja, koldt blond, når mit absolut vil bevæge sig mod det gyldne uanset mængden af silver shampoo, balsam og kur, jeg putter i det. Findes der hjemme-toning? Og er det penge værd? Help a sister out.

9. Hvorfor jeg lige brugte udtrykket ‘help a sister out’. Det kunne faktisk, hvis man spørger mig, også kvalificere sig til Euromans liste over udtryk, vi skal holde op med at bruge i 2018. Nu overvejer jeg da helt at lave min egen liste.

10. Hvorfor det kommer som et chok for planlægningen af min økonomi, at jeg skal købe bøger til det nye semester i februar, når jeg har vidst det siden august. Jeg vil desuden meget hellere kaste penge efter og læse denne og denne nye udgivelse.

11 kommentarer

 • Alberte

  Jeg havde samme problem, men købte FUDGE sikker shampoo fra Normal til cirka 130 kr og det er den bedste jeg har prøvet. Bare vær lidt omhyggelig med det nederste slidte hår, da det har en tendens til at blive meget lilla, hvis du har det i i for lang tid.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Berg

  Elsker denne type indlæg og ville rigtig gerne høre din version af Euromans liste, jeg har dog selv læst deres og vil påstå at jeg ikke siger én eneste af de ting, så jeg er godt med fra start :)
  xxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Man kan jo godt låne bøger på biblioteket, hvis man gerne vil afhjælpe forbrugerkulturen:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det er måske også åndssvagt altid at købe bøgerne, men jeg kan godt lide at have min egen. Og jeg er helt bevidst om, at det er en ubrugelig tankegang …

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg burde altså også, have fået skænket en lidt pænere stemme, for jeg kan ikke lade være med at synge. HØJT. Og det ér næsten synd for resten af verden, at det ikke lyder bedre.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Jeg synes det kan hjælpe at bruge en conditioner der har en mere blålig farve end lilla. Lilla toner de gule toner mod hvidt, hvor jeg synes blå toner det mere til det sølv/platin. Måske er det bare mig haha! Men Revlon Blonde Idol Custom Violet Toner er super god, især hvis man kun bruger den blå side og virkelig masserer det ind i håret og lader det sidde i 20 minutters tid. Den fra Sachajuan er også fin. Ok virkelig lang kommentar men det med platin hår er en struggle og os platinum sisters må holde sammen LOL!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Elsker at læse med herinde!
  Jeg arbejder som receptionist her i mit sabbatår, og har derfor ret meget computertid. Men det er så ærgerligt, fordi dit bloglayout gør at man ikke kan gøre browservinduet helt lille-bitte, og jeg kan derfor ikke læse din blog med særlig meget diskretion på jobbet – øøøv! Men det er sådan set mit aller-eneste kritikpunkt til dig, hvis man overhovedet kan kalde det dét haha :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Hej Amalie
  I forhold til de lækre jeans fra asos som du har købt, hvordan sidder de så bagpå? Er de ligeså løse som på modellen?
  – Og super dejligt -og friskt indlæg:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej A, de sidder lidt mere til end på modellen, fordi jeg har mere numse, haha, men de sidder stadig meget løst i forhold til almindelige jeans :) Tak for de pæne ord!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hvilken str. bruger du i bukserne? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY TOP SONGS 2017 (APPLE MUSIC)