10 TING JEG IKKE FORSTÅR #2

270118/ TREND ALARM

trend02

ADIDAS ORIGINALS adibreak pants // ADIDAS ORIGINALS adibreak pants (satin)

Måske I allerede har set dem rundt omkring på Instagram, og måske I allerede har taget stilling til, om det er en buks, I vil byde velkommen i garderoben, men for mig har det taget lidt tid at finde ud af (som det ofte gør med mig og trends). Nu er jeg til gengæld rimelig sikker på, at de kan noget, og vil derfor for det første lige smide en trend alarm ud til jer, og! Så er jeg gået i gang med at researche lidt på farvekombinationer. Indtil videre har jeg forelsket mig i den sorte/bordeaux kombination, men har også en forhåbning om at finde nogle navy/hvide, gerne en lidt billigere udgave af disse. Det her helt bordeaux sæt er virkelig også cool. Der er så mange muligheder, og jeg har so not the money for it her lige inden andet semester, men jeg ser for mig, at det ville være en god buks til sneaks og hvid t-shirt. Endnu en stilet måde at være afslappet på, og det er jeg altid fan af.

Håber I har jer en rigtig dejlig lørdag med mange færre tømmermænd end mig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING JEG IKKE FORSTÅR #2