270118/ TREND ALARM

TJEN PENGE PÅ SHOPPING

REKLAME FOR DUBLI

dubli-1-af-3

PIECES nederdel // PIECES strik // Sko hos Ellos.dk

Jeg vidste faktisk ikke så meget om det koncept, jeg nu skal fortælle jer om, inden jeg blev spurgt, om jeg ville skrive om det, og selve konceptet lyder måske også for godt til at være sandt. Men det er sgu rigtigt nok! Dubli er et såkaldt cash back site, hvor man tjener penge på sine køb, altså lidt ligesom udsalg, bare anderledes. Same same, but different. Da jeg så, at de blandt andet samarbejder med webshops som Selected og Bianco, følte jeg mig allerede snydt, fordi jeg ikke har kendt til sitet tidligere, og dermed er gået glip af en del penge. Derfor er jeg simpelthen nødt til at sprede ordet om konceptet.

Dubli fungerer på den måde, at man registrerer sig (gratis), hvorefter man kan begynde at shoppe på de udbudte sites, og rabatterne ryger så ind på ens Dubli konto, hvorfra man når som helst kan hive pengene ud. Udover den kontante cash back kan man også få kuponer, som I måske kender fra supermarkeder. Man kan også vælge at blive Premium medlem, eller endda VIP, hvorved der så er yderligere fordele, men det er altså også muligt bare at signe up gratis nu, og derved allerede spare penge på forårsjakken, en ny kjole til festerne på næste semester, eller hvad man nu står og mangler. Hvis noget af det stadig står uklart, vil jeg anbefale at tage et kig forbi sitet, hvor de selv har lagt en video op, der forklarer super fint, hvad sitet kan. Den hjalp i hvert fald mig!

Af super relevante webshops, der samarbejder med Dubli, vil jeg lige nævne Hotels.com og Flixbus, som jeg i hvert fald selv vil huske på, når jeg booker bus til og fra Aarhus, eller hotel i Berlin, eller hvad det nu måtte være, der er lækkert at spare penge på. Det er jo på sin vis en måde at spare penge op til sit næste køb, og det er sgu da smart.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

270118/ TREND ALARM