YNDLINGSTASKE BACK IN STOCK

LET DENIM DO THE TALKING

ANNONCE FOR ELLOS

ellos

ELLOS top // ELLOS jeans (Nora Slim) // ELLOS jeans (Nora Bootcut)

Jeg har været alene hjemme med selvudløseren på min iPhone, og det er faktisk meget bevidst, at billederne er taget indendørs i vores stue, simpelthen for at holde fokus på de lækre jeans, det her indlæg skal handle om. Sorte jeans har jo i noget tid nu udlevet en kæmpe revival i min garderobe. Jeg vil næsten gå så langt som at kalde det mit yndlingsitem, i hvert fald lige for tiden, og dermed går jeg også ret meget op i, at kvaliteten er god. For mig handler det om, hvor “kraftigt” stoffet er, hvor godt farven holder, og hvordan et par jeans sidder, selvfølgelig. Det er også derfor, jeg har valgt at vise jer de her jeans med basic toppe til, for jeg synes et eller andet sted, det er ærgerligt, at det at se godt ud i den grad er kommet til at handle om “more is more”, når man jo sagtens kan føle sig og se mega lækker ud (sådan bør det i hvert fald være) i en top og et par jeans. Specielt hvis det er gode, ordentlige jeans som de her fra Ellos. Jeg har valgt en standard slim model og en bootcut model, som det er tusind år siden, jeg sidst har haft på, men den kan altså noget sammen med et par sneaks eller et par Dr. Martens. De to par jeans findes forresten også i andre farver, og Ellos eget mærke har generelt et virkelig godt udvalg af de dér jeans, man sådan specifikt er på udkig efter, hvis det giver mening? Det er nemt at finde den model, man går og drømmer om, synes jeg, fordi de netop har én bootcut model, én slim model, én super skinny osv., og de har dem så forskellige i flere farver. Og i stoffet er de ret “kraftige”, hvilket jeg personligt er fan af. Mange, mange point herfra.

Til slut vil jeg egentlig bare smide en opfordring til at gå ud og være lækker i en top og jeans. Det har jeg i hvert fald haft optur over de sidste par dage!

Se i øvrigt Ellos’ udvalg af essentielle denim items her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YNDLINGSTASKE BACK IN STOCK