WON HUNDRED UDSALGSFUND

SNEAKER NYHED/ AIR MONARCH

img_1592

NIKE Air Monarch IV

Okay, så det går ikke skide godt for mig med det dér garderobeprojekt, jeg startede i slutningen af 2017. Og så går det egentlig alligevel meget godt. Jeg er blevet langt mere bevidst om mine køb, men hvor jeg tilbage i november slet ikke købte nyt til garderoben, er jeg her i det nye år begyndt at tilføje en hel del nye items. Det var jo egentlig ikke meningen, men jeg har altså sorteret virkelig meget fra, som skal sælges på loppemarked i nærmeste fremtid. Og jeg føler, at jeg kun gør bæredygtige, tidsløse køb. På den måde er der stadig en solid plan. Mit seneste køb var dog meget impulsivt, nemlig disse smukke sneaks, som jeg måtte klikke hjem, så snart jeg så deres release hos Rezet. De er i mellemtiden blevet udsolgt dér, men jeg har fundet dem hos Zalando*, hvor de også findes i sort*. Jeg ser det allerede for mig, at jeg skal sporte de her sneaks med en hvid sok, bare (brune) ben, og et eller andet cool jakke/nederdel sæt. Eller min mørkeblå Wood Wood kjole. Iiih, det er så længe siden, jeg har købt nye sneaks, at jeg har det helt vildt over de her altså. Jeg tjekker konstant trackinglinket for at følge min ordre .. Haha!

Hvilke sneaker releases har I det vildt over for tiden?

13 kommentarer

 • stop dig selv

  Du er så irriterende!
  “NU køber jeg ikke længere tøj og sko” – en uge senere “ups jeg har købt røv grimme sko, jeg er jo i gang med at fiiinde mig seeelv”
  “NU skal jeg være sund og træne” – en dag senere “ups jeg kom til at bestille mad fra wolt 2 gange på en dag, og hov var det lige endnu en ostemad i min sååå seje vindueskarm? upppppssss, men det skal blogges!”

  STOP DIG SELV

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hahaha. Jeg har aldrig bestilt mad fra Wolt to gange på en dag, eller claimet at ville være sund og træne. Hvis jeg har snakket om sundhed og træning, er det i hvert fald langt over et år siden. Jeg kan ikke rigtig se problemet i at spise ostemad i min vindueskarm. Det virker rimelig harmløst i mine øjne, må jeg indrømme. Jeg tror, det er dig, der skal kigge et andet sted hen, mere end jeg skal stoppe med noget som helst.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

   Har du fået det forkerte ben ud af sengen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Bestilte også disse i weekenden og venter spændt på de kommer. Retfærdiggjorde købet ved at jeg ikke har købt nye sneaks siden marts sidste år haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mine er lige kommmet i dag! Wuhu. Jeg er lige ved at tro, at det samme gælder for mig. Tillykke med de nye sneaks!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Det er de fedeste “grimme” sneaks! Hvis man bestiller dem på Nike er der studierabat, så kommer de ned på den sølle sum af 405kr!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det synes jeg også! De kan noget. Ej ej ej, det mener du ikke! Det skulle jeg da have vidst. Øøøv. Men tak for at dele tippet!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Amalie :) jeg er helt vild med din blog, stil og ikke mindst tekster. Jeg synes, at du formulerer dig på den fineste måde, og italesætter samt funderer over mange væsentlige emner som jeg ikke synes at finde hos andre bloggere, Tak for det! Jeg har et enkelt spørgsmål, ved du om denne model findes i mindre end 38,5 et sted? God dag til dig :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Louise. Tusind tak for din skønne kommentar!! Jeg bliver så glad :) Jeg ved, at Rezet har haft den i de fysiske butikker helt ned til størrelse 36, mener jeg, men jeg tror desværre, at de er udsolgt :/

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hvilken størrelse har du købt skoene i? :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carla

  Ved du om de er store eller små i str?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg synes, de er normale Nike, som jo altid er lidt små. Jeg bruger en halv størrelse større i Nike end i andre sko :)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WON HUNDRED UDSALGSFUND