LET DENIM DO THE TALKING

WON HUNDRED UDSALGSFUND

wanttowear

WON HUNDRED bluse // 2ND DAY jeans // DR. MARTENS shoes

Det er utroligt, hvad jeg kan få produceret af indhold til bloggen, når jeg ikke har læst til en undervisningstime, og derfor stædigt beslutter ikke at følge med. Det er klart en beslutning, der kommer til at bide mig i halen senere, for jeg fatter allerede hat af faget (Litteraturhistorie, islændingesagaer ..), men! Det er fedt at være i gang med indhold til bloggen, der ikke har haft den nemmeste start på det nye år, så jeg glæder mig også en del ved det. Jeg har faktisk været helt derude, hvor jeg har haft stunder, hvor jeg har tænkt, om det er, fordi jeg ikke har mere at dele, at der ikke har været vildt meget gang i den herinde. Det handler nok i virkeligheden bare om, at jeg har været optaget, og stadig er optaget, af flere andre ting, der ikke lige resulterer i nyt indhold til bloggen, i hvert fald ikke lige nu. Hvis vi så lige skal vende tilbage til, hvad det her indlæg egentlig skulle handle om, nemlig det lækre outfit, jeg har flettet sammen, vil jeg egentlig bare tippe om, at man på Boozt kan finde items fra tidligere kollektioner fra mærker som Won Hundred, Ganni, Wood Wood etc. til virkelig billige penge, i hvert fald i forhold til nyprisen altså. Og der er så mange gode items! Det er ikke alle de dér nedern items, ingen alligevel gad købe til fuld pris.

Tip hermed videregivet!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LET DENIM DO THE TALKING