Noget om to dyner

Mine yndlingsting som studerende og influencer

Annonce for Yndlings

I november sidste år nævnte jeg i min serie om ugens plus- og minuspoint, hvordan skærmen på min iPhone var smadret. Jeg tabte den på stengulvet inde på Condesa, og fjorten dage senere tabte jeg den i et toilet i Lille Vega. Virkelig en spændende periode i mit liv. Der sker så det, at en iPhone 7 jo ikke længere er vandtæt, når skærmen er smadret, og da min telefon efter en nat i ris (det, havde jeg hørt, skulle virke), men jo stadig fyldt med vand (det virkede ikke), beder om at blive sat til strøm, tænker jeg simpelthen ikke lige en ekstra gang over dét, og får brændt hele molevitten sammen. Og der stod jeg så, uden telefon, og var ikke længere dækket ind af mine forældres forsikring, fordi jeg var fyldt 21 år i august. Som studerende og influencer, specielt som influencer, var det altså virkelig svært ikke at have min telefon, for det er jo dérfra det meste af mit arbejde foregår. Bare sådan en lille ting som at besvare mails på farten (det er faktisk nogen gange en stor ting – det kender I måske, hvis I nogensinde har fået en “haster”-mail), eller at kunne skrive det ned, når jeg bliver inspireret til et indlæg. Det samme gælder min cykel. Hvis ikke jeg har den, har jeg ikke den frihed, min hverdag kræver.

Jeg havde dengang i november ikke lige fået sat mig ind i, hvordan jeg bedst forsikrede mig, måske især fordi forsikring i mit hovede ville være denne dér store og dyre regning, der altid skal betales dér på året, hvor det er mindst belejligt. Jeg valgte, fordi jeg ikke havde en forsikring på min telefon, at købe en helt ny i december, og den har jeg selvfølgelig forsikret. I videoen ovenover teksten kan I få et lille indblik i, hvordan Yndlings fungerer i forhold til at forsikre sine yndlingsting (hallo, hvor havde det været smart for mig dengang med min telefon, ik), og min yndlingsting ved Yndlings (pun intended) er helt klart, at det kører på månedlig basis fuldstændig ligesom at abonnere på en streamingtjeneste. Det gør det altså bare langt mere overskueligt. Og så er det så også virkelig billigt. Med min cykels værdi koster det for eksempel kun 33 kr. om måneden at have den forsikret hos Yndlings. Nu er cykel, computer og mobil de vigtigste ting for mig at have forsikret, men det kan jo også sagtens være en dyr taske, et ur, eller noget helt tredje, det er vigtigt at forsikre. Det er virkelig nemt at skræddersy Yndlings, så det bliver en forsikring, der passer til ens egen hverdag. Hvis I klikker ind her, kan I selv prøve at beregne, hvad det vil koste at have jeres yndlingsting forsikret.

Sidst, men ikke mindst, har jeg selvfølgelig en rabatkode til jer! Den giver 6 måneders gratis ansvarsforsikring med Yndlings. Koden gælder indtil 31. maj, og er: /amalie

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Noget om to dyner