Er den der, hvis du ikke ser den? Diskriminationen?

Mads Nørgaard drømme

Mads Nørgaard skjorte // Mads Nørgaard jakke //
Mads Nørgaard tote // Mads Nørgaard bluse

Det er den farligste periode i modeåret, der kommer nu – efteråret, for det er den periode, hvor alt det nye tøj i butikkerne er pænt og anvendeligt og praktisk og super fornuftigt at investere i (siger jeg til mig selv, imens jeg prøver at finde en legitim årsag til at forære mig selv en ny tote bag). Selvom jeg er blevet meget bevidst om forbrug og overflod af ting, forelsker jeg mig ikke mindre i alt det nye – jeg køber bare mindre af det, og er blevet sådan en, der pønser på et køb i lang tid. Det kan jeg ret godt lide, at jeg har lært mig selv, for så holder glæden ved de nye køb også længere. Og glæden ved at få en pakke ind ad døren føles stærkere. På collagen ser I nogle af (for der er mange) mine favoritter fra de nye varer hos Mads Nørgaard, og særligt tasken er jeg altså bare blevet helt skudt i. Nu har jeg godt nok ikke set den i virkeligheden endnu, men jeg tror umiddelbart, den kunne være god til arbejde eller studie (uden for mange bøger i). Apropos studie, det skal vi lige snakke lidt om, men det bliver en anden dag.

3 kommentarer

 • Anna

  Skifter du studie? Nu bliver jeg da helt nysgerrig, når du skriver sådan noget, haha. Kom gerne med den studiesnak snart ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Ja jeg er enig med Anna :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nanna

  studiesnak, tak! :O

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er den der, hvis du ikke ser den? Diskriminationen?