11.08.18

Webfavoritter hos asos.com

Weekday jeans // ASOS bukser // Weekday nederdel // Levi’s skjorte

Nu hvor jeg igen er begyndt at poste billeder af mig i forskellige outfits på min Instagram profil, får jeg også mange spørgsmål til, hvor mit tøj er fra, men da jeg trods alt ikke køber nyt hele tiden, er der faktisk meget af det, som måske ikke lige er til at finde længere, fordi det er “gammelt” tøj. Derfor har jeg prøvet at tænke det ind i de her favoritter fra asos.com, og så har jeg tilføjet sådan et item som de khakigrønne bukser, for sådan nogle har jeg ikke, og det kunne jeg godt tænke mig.

Er asos.com forresten stadig en webshop, I shopper meget på?

3 kommentarer

  • Anna

    Ja, ASOS er stadig fedt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maj

    Asos er stadig godt <3 Måske man kunne lokke dig til at laver en Asos-sweater-guide med lidt inspo til de kolde måneder? Du er så god til det med sweatere!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

11.08.18