Ting jeg gjorde #2

Mission finere hud – nye produkter & en guide

Reklame for Nuxe

Hvis I følger med på min Instagram, har I måske set nogle stories, hvor jeg fortæller om, at min hud for tiden opfører sig helt skørt, på en måde jeg aldrig før har oplevet. Særligt min hage er et problematisk område, og jeg har aldrig før oplevet at føle så stort behov for at lægge en meget dækkende make-up om morgenen. Nu er jeg jo så omvendt et menneske, der går ret meget op i ikke at bruge alt for meget stads, så jeg så jo helst, at min hud blev fin igen. Det falder ret godt sammen med, at jeg på det seneste har skulle teste Aquabella fra Nuxe, som er deres nye hudplejeserie til kombineret hud. Til at starte med var jeg super nervøs for projektet, fordi det altid er lidt spændende, hvordan min hud reagerer på nye produkter – især produkter med duft (inden jeg sagde ja til dette samarbejde, spurgte jeg meget ind til, om der er syntetisk parfume i produkterne, og det er der heldigvis ikke!), men det er simpelthen gået så fint, og jeg har glædet mig til at dele det med jer.

Serien indeholder tre produkter – en Micro-Exfoliating Purifying Gel, en Beauty-Revealing Essence-Lotion og en Beauty-Revealing Moisturising Emulsion. Oversat til et sprog, vi alle kan være med på, er det en skrub, en toner og en creme, og jeg bruger dem i den rækkefølge, de står. Mit første indtryk af produkterne var, at de for det første ser gode ud, og min erfaring siger, at produkter, der ser sådan ud, oftest også er det, men det må I ikke hænge mig op på. Derudover dufter de på en måde, som jeg bedst kan forklare sådan, at det er en mild og tryg duft (en duft, der virker velkendt), som minder mig om denne dér lette fornemmelse, der kan komme i kroppen på en ferie, eller når det bare går godt og rart i livet. Den duft har jeg hurtigt vænnet mig til at slutte min dag af med!

Aftenrutinen trin for trin:

 1. Jeg fjerner min make-up grundigt med make-up fjerner
 2. Jeg fugter mit ansigt med vand, og anvender Micro-Exfoliating Purifying Gel med forsigtige bevægelser. Dette er særligt et produkt i serien, jeg mærker og ser en klar effekt af. Jeg synes, jeg har færre urenheder, og de, der er, kommer hurtigere op til overfladen, og “tørrer ud” (forsvinder) i stedet for at blive til sår (ja, vi kommer sgu lige lidt ned i detaljerne her).
 3.  Micro-Exfoliating Purifying Gel skylles af med lunkent vand (ikke fordi de siger, det skal være lunkent, men fordi jeg synes, det er rart).
 4. Jeg bruger Beauty-Revealing Essence-Lotion på to vatrondeller – én til hver halvdel af ansigtet. Dét lader jeg lige sidde lidt, imens jeg måske børster tænder eller klør mig i håret.
 5. Jeg tager ét pump af Beauty-Revealing Moisturising Emulsion og fordeler rundt i mit ansigt med blide bevægelser. Alt efter behov kan man selvfølgelig bruge mere end ét pump, men jeg synes, det fungerer rigtig fint med blot et enkelt. Produktet giver huden en virkelig behagelig fornemmelse, og jeg kan også se, at min hud er blevet mere ensartet. Specielt morgenen efter synes min hud mere “afslappet”, ensartet og blød (og mindre rød). Jeg synes faktisk også, min make-up lægger sig pænere, hvilket helt klart er et stort plus.

Min hud hælder til at være lidt mere tør end kombineret, så alt efter behov supplerer jeg med en fed fugtighedscreme et par dage om ugen, men de fleste dage er Aquabella sættet nok i sig selv. Rutinen kan også bruges om morgenen, hvor jeg så har Micro-Exfoliating Purifying Gel med i badet i stedet, og fuldfører de andre trin efterfølgende. Det fungerer også rigtig godt, også fordi de dér korn føles mindre skrappe i badet.

Hvis du har interesse i selv at give serien et forsøg, fås den her. Og hvis nu du ikke har mod på at købe hele baduljen på én gang, vil jeg anbefale at starte ud med min favorit – Micro-Exfoliating Purifying Gel, fordi det er den, jeg virkelig ser en effekt af.

4 kommentarer

 • Mathilde

  Hej Amalie
  Jeg døjer personligt med samme problemer, som dig for tiden. Hvilken fugtighedscreme bruger du, når din hud er ekstra tør?
  Tak, for en masse god inspiration.
  Ha’ en go dag ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Hej Amalie, jeg vil råde dig til – hvis du ikke allerede gør det at drikke 1-2 liter vand om dagen, spise mælkesyrebakterie piller, evt fiskeolie også og skifte hovedpude betræk hyppigt! Det har hjulpet for mig og så pas på med at skrub huden for meget :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det med vand husker jeg heldigvis, og det med hovedpudebetræk er jeg begyndt på! Det andet må jeg lige komme i gang med også. Tak for tip!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ting jeg gjorde #2