21.09.18

Ugens plus- & minuspoint #37

Der er simpelthen sket det, at denne her serie af indlæg har fået sin helt egen kategori på bloggen, så har man lyst til at gå på opdagelse i de mere end tredive udgivelser, der er, kan det gøres lige her. Når det så er sagt, skal I selvfølgelig lige blive og læse med i denne uges udgave først. Om den sidste uge gives der ..

Minuspoint til at jeg ikke var inviteret til Guldtuben 2018. Så gammel og irrelevant er jeg vel for fanden heller ikke blevet? Jeg har da været med i et tv-program i starten af året, der var ret populært .. På DR3 .. Det er da den unge kanal, er det ikke? Nej, jeg er ikke bitter? Jeg siger bare, at jeg altså nærmest var youtuber, før man overhovedet kunne være youtuber, ik’.

Minuspoint til nyheden om, at P6 BEAT lukker i år 2020. Jojo, det er også rigtig ærgerligt, at P8 Jazz og P7 Mix lukker, men hvis det nu lige kan få lov til at handle om mig på min egen blog, er jeg bare så fandens ked af, at min radiokanal lukker. Jeg har – med fare for at komme til at lyde lidt øm – ikke så mange, egentlig ikke rigtig nogen, venner, der nyder samme musik som mig, så der er P6 BEAT sgu den ven, der snakker med om alt fra Cigarettes After Sex til VETO og Iceage. Fra 2020 mister jeg den ven. Så kan folk mene om public service, hvad de vil, men jeg vil have lov at være ked af det.


Minuspoint til Nikoline – Sut Min Klit, som, hvis man spørger mig, er en ret problematisk tekst i det hele taget, men jeg studser især over stykket “Alle kvinder bliver lesbiske, når jeg kommer forbi. Det er på grund af mig, det er blevet trendi at være bi”. Én ting er at provokere, hvor der provokeres skal, og lave noget, der står som modspil til den sexistiske kultur, der hersker i teksterne hos for eksempel Suspekt – det kan jeg godt finde noget respekt for, selvom jeg ikke bryder mig om teksten, men jeg synes, det er direkte problematisk at reproducere, hvordan (biseksuelle) kvinders seksualitet ikke bliver taget alvorligt. Derudover ser jeg det heller ikke som en gevinst for samfundsdebatten at få folk til at gå og sige “sut min klit” i stedet for “sut min pik”.

Pluspoint til at skulle være gæst i en af mine yndlingspodcasts. Jeg vil ikke afsløre, hvad det er for en (endnu), men vi skal optage i oktober, og jeg glæder mig helt vildt! Både fordi det er vildt at være blevet spurgt, fordi jeg har valgt et super duper nice emne, og fordi jeg skal møde værten for podcasten i virkeligheden (vi følger allerede hinanden på insta – så kender man jo hinanden lidt).

Pluspoint til Lana Del Reys nye udgivelser. Jeg har haft svært ved at føle det samme for hendes nye musik som for det gamle på Ultraviolence og Born To Die, men de to nye singler har mig fuldstændig opslugt af hendes univers igen. Især Mariners Apartment Complex hører jeg igen og igen.

Pluspoint til søndage uden tømmermænd. Det er jo helt vildt, hvad en søndag kan, når der hverken er hukommelse, der skal genopfriskes, moralske tømmermænd, der skal nurses, en ustyrlig craving efter snask eller denne dér irriterende hovedpine lige mellem øjenbrynene. Jeg tilbragte min søndag med en god veninde, hendes søde hund, to-go-kaffe og gåtur langs Øresund.

Pluspoint til via en annonce på Facebook – eller var det måske Instagram – at blive mindet om Goodiebox, som jeg for nogle år siden havde fast abonnement på, og virkelig gjorde nytte af, fordi jeg er lidt dårlig til at prøve nye produkter af mig selv. Jeg kan for eksempel stadig huske, da jeg via Goodiebox opdagede denne håndcreme. Måske jeg skulle blive medlem igen .. Er der nogen af jer, der har abonnement? Er det stadig fedt?

9 kommentarer

 • Anna

  Åh, jeg håber det er Tårekanalen du skal være med i!
  Ps. deler du ikke snart noget musik igen? Jeg prøver at lave en efterårs-playliste og det går lidt trægt…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Du burde virkelig have været inviteret til Guldtuben. Du var en af de allerførste, jeg så på Youtube tilbage i 2012, før mange af dagens store youtubere overhovedet var begyndt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Elsker så mange unge mennesker brokker sig over, at P6 beat, P7 mix osv. lukker. De samme mennesker, som konstant brokker sig over at skulle betale licens og ikke gør det, haha.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det lyder lidt dobbeltmoralsk, men jeg vil da sige, at der nu mere end nogensinde er en grund til at brokke sig over at skulle betale licens. Vi får jo ikke dét for pengene, der er hele pointen med public service og licens. Som bonusinfo vil jeg bare lige tilføje, at jeg betaler licens.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • A

   Unge mennesker leder og spejder efter sin identitet. Selvfølgelig kendte de ikke til konsekvensen af at skulle betale licens.

   Giv dem en chance!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • katrine

  Store minus point til din manglende invi til Guldtuben!
  Når du nu selv nævner youtube, skulle du så ikke snart med på bølgen igen, det var nu så hyggeligt at følge med der!

  knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg ville hellere end gerne, men det tager også meget tid at filme og redigere. Derudover kunne jeg godt tænke mig at vende tilbage med en form for koncept i stedet for bare at lave det samme som alle andre ..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg ved ikke, om det kan kaldes nogen trøst, men lytterne af P6, P7 og P8 søges at blive imødekommet ved at foretage ændringer på P3 og ved at producere musikpodcasts. Du kan læse mere om det her (adgang til artiklen kræver dog et login): https://mediawatch.dk/secure/Medienyt/Radio/article10880978.ece
  Noget helt andet er, at din frisurer klæder dig så meget! Jeg er vild med den lidt længere page 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • GENIALT koncept ! Så fedt at læse og en god måde at opsummere sin uge på. Inspiration til refleksion – TAK

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

21.09.18