27.09.18

Webfavoritter: Efterårs- og vinterjakker

ASOS DESIGN dunjakke // ASOS DESIGN termo-agtig jakke //
ASOS DESIGN foret regnjakke // Milk It jakke

Det er ikke for at tage sorgerne på forskud, men jeg synes altså allerede, det er temmelig koldt udenfor, og det er også allerede blevet efterspurgt fra jeres side, at der skal komme noget inspiration til varme jakker, så derfor er her en collage med lige præcis dét. Måske lige med undtagelse af jakken med militærprint – den ser ikke så varm ud, men med en hoodie indenunder kan den sikkert snildt gå an i dagtimerne her i starten af efteråret. Jeg er selv ret stædig i forhold til at tage mine helt varme jakker frem, så de er stadig pakket væk i skufferne under min seng og bagerst på mit tøjstativ. Jeg skal jo lige nå at gå med overgangsjakker først!

Ovenstående skrev jeg forleden, og i mellemtiden (nu er det blevet søndag) har jeg måtte erkende, at det er for koldt til denimjakke, og at min mørkeblå, varme jakke fra i vinter altså må frem. Det er en så underlig følelse, det dér med at tage et stykke tøj på, som er kommet til at kendetegne en periode i ens liv på en eller anden måde. Mit liv så helt anderledes ud, da jeg købte den jakke, da jeg gik allermest med den jakke, og da foråret kom, og jeg holdt op med at gå med den jakke. Det føles lidt som at tage et spøgelse fra fortiden på, men den er sgu pæn, den jakke.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

27.09.18