Jeg anbefaler tre Netflix-produktioner

Den bedste taske er tilbage på lager

Mads Nørgaard Bel Air taske

I har med garanti allerede set den – jeg har blogget om den før, den er med mig overalt, og jeg er så glad for den, at jeg aldrig overvejer eller bliver lun på andre tasker. Det er samtidig en taske, I ofte spørger til, og den ryger ret hurtigt, når den en gang imellem kommer på lager igen hos Mads Nørgaard. Derfor ville jeg lige tippe om, at den altså er på lager lige nu, så hvis du endnu ikke har fået fat i den, er det bare med at være hurtig. Den rummer alt – pengepung, nøgler, brilleetui, make-up, pas, en pakke Ipren, tamponer, et par rene trusser, tandbørste, tandpasta, en flaske vand, en dåsebajer. Der er mange muligheder! Det er bare en fucking god taske, altså.

2 kommentarer

 • Julie

  Kan du ik lave et “In ny bag” indlæg?? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Det vil jeg også rigtig gerne se. Det kunne evt. også være i form af en youtube video ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg anbefaler tre Netflix-produktioner