Mine mest hørte sange i 2018

Angstens sved og en yndlingsdeodorant i ny form

Annonce for Neutral

Det er ikke, fordi deodoranten har sagt noget sjovt, at jeg griner. Men personen bag kameraet prøvede at være lidt fotograf-sjov, og jeg kunne simpelthen ikke holde masken. Det er ikke hver dag, jeg lader mig fotografere, imens jeg tager deodorant på. Og det er slet ikke hver dag, jeg lader mig fotografere uden bluse på. Men jeg skulle tage et billede af deodoranten i “inspirerende omgivelser”, og hvis der er noget, jeg lader mig inspirere af for tiden, er det kroppe, der bare er kroppe. Så her er (noget af) min krop, der bare er krop. Og min deodorant. Og mit smil.

En af mine yndlingsdeodoranter, en roll-on deo fra Neutral, er nemlig udkommet i en ny form, og jeg blev simpelthen så glad, da jeg blev spurgt, om jeg ville teste den, og skrive om den. Jeg har brugt Neutrals plejeprodukter til ansigtet i mange år, og de seneste år er jeg så også begyndt at bruge deres roll-on deodorant for at undgå parfume, både fordi jeg generelt undgår parfume i produkter, men også fordi jeg ikke bryder mig om at dufte af to forskellige dufte, når jeg har lidt parfume på mit tøj. Nu er deodoranten så kommet i en spray form, og det er faktisk Danmarks første allergivenlige anti-perspirant, der findes på spray. Hidtil har allergimærket kun været at finde på roll-on versionerne, men nu er der altså også denne spray, som er Allergy Certified.

Personligt er jeg glad for roll-on deodoranter, og det har alle dage været dem, jeg har brugt mest. Et par dage inden jeg fik mail om denne her nye spray, havde jeg faktisk været ude at købe sådan et to for én tilbud på roll-on deodoranten. Men jeg tror måske, min glæde for roll-on skyldes, at jeg så kan mærke, at jeg får deo på. Med denne her spray fra Neutral mærker jeg ikke til, at jeg har deo på. Altså på den gode måde. Jeg glemmer simpelthen, at jeg har deo på, og er nødt til at tænke efter en gang imellem. Ikke fordi jeg lugter, men fordi jeg for det første ikke er våd under armene, når jeg skal tage tøj på. Og for det andet fordi jeg ikke kommer til at lugte af angstens sved. Ja, nu bliver det sgu lidt detaljeret, men jeg får det ret varmt på en rimelig klam måde, når jeg er presset eller nervøs, eller ligefrem er ramt af angst og angstens sved. Og så kan selv den mildeste parfumeduft i en deodorant altså gøre matters much worse.

Anti-perspiranten fra Neutral er uden parfume og unødvendige tilsætningsstoffer. Den beskytter mod svedlugt i op til 48 timer. Og så er den kønsneutral. Det kan jeg godt lide. Deodoranten kan købes i Bilka, Føtex, Kvickly, Superbrugsen, Meny og Normal.

1 kommentar

  • Tina

    Så fint et naturligt grine billede af du og din super gode deo:-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine mest hørte sange i 2018