10 hurtige om at flytte hjem til de gamle*

Den bedste taske er igen tilbage, og i flere farver

Mads Nørgaard Bel Air Cappa, Dark Grey // Mads Nørgaard Bel Air Cappa, Black //
Mads Nørgaard Bel Air Cappa, Pink

Måske nogle af jer snart er trætte af at høre om denne taske, men måske sidder der nogen, der aldrig har hørt om den, og I skal altså ikke snydes for tippet. Jeg har selv haft den i sort i flere år, og bruger den flittigt, fordi den rummer så mange gode ting. Det er en super god hverdagstaske, men den er også essentiel til festival og rejse. Den sidder tæt til kroppen, og rummer alt fra pengepung, mobil og nøgler til dåseøl, bananer og en pose snackgulerødder. Der er også små lommer, som man kan lægge pas, tamponer, hårelastikker, Panodil og den slags i. Jeg kan ikke sige det nok. Det er en så god taske. Den koster heller ikke det hvide ud af øjnene, så jeg anbefaler den varmt til alle. Nu er den lige kommet i grå og lyserød også, og hvis ikke jeg allerede havde den i sort, skulle jeg helt klart have fingrene i den lyserøde. Den er virkelig sej!

1 kommentar

 • Sisse

  Hej Amalie,
  Jeg overvejer at købe den lyserøde, har du nogle gode ideer til styling? Hvilke farver tøj tænker du at tasken ville gå godt med?
  Et sort/ generelt mørke farver? Eller?

  Har du noget du tænker DET, der kan den passe godt med jeg går generelt meget i sort og engang imellem i en hvis trøje så kan godt trænge til lidt liv og farverne.

  Hvis du forstår?

  Mange tak på forhånd!
  Kys stor AmalieWesselnørd

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 hurtige om at flytte hjem til de gamle*