Amalie Wessel. 22 år. Pt bosat nord for København. Arbejder til daglig for The Wall Market, en fotokunstforhandler med showroom på Vesterbro, hvor jeg blandt andet sidder med PR & SoMe. Er tidligere uni studerende gange to, sikker på en del og i tvivl om alt.

Medvirkede i foråret 2018 i DR3-programserien ‘De Perfekte Piger’, og har siden gjort mit for at bidrage til den offentlige debat og samtale om præstationskultur samt ærlighed på sociale medier. Sad hele efteråret 2018 med i Ungepanelet i Sundhedsministeriet, et panel nedsat med formål at belyse, hvor der skal sættes ind for at forbedre den mentale trivsel blandt unge i Danmark, og arbejder fortsat med initiativer, der er sat i gang på baggrund af dette.

Bloggen har eksisteret siden altid, og er et personligt outlet for tekster om særligt identitet, men er også en platform for kreativ udfoldelse i form af blogindlæg om personlig stil og udtryk, musik og kultur, og rummer i øvrigt også diverse humoristiske indslag om livet som 22-årig.

Når jeg ikke er på arbejde, eller sidder fordybet i bloggen, drikker jeg fadøl, går til koncerter, får lavet tatoveringer, nørder true crime, glemmer at svare på mails, sover, læser, spiller Sims 4 eller skriver noter til 117 forskellige projekter, jeg drømmer om at give mig i kast med. Ofte flere af førnævnte på én gang.

Velkommen til universet, jeg slipper mit forvirrede sind løs i.

Kontaktinfo

Henvendelser vedrørende frivillig-projekter, spørgsmål og andet modtages på amaliewessel.dk@gmail.com

Henvendelser vedrørende samarbejder, kampagner eller anden kommerciel interesse modtages via min agent, Christina, på christina@represented.dk