MONEY ON MY MIND?

SOUNDVENUE STREETSTYLE

 photo imageedit_3_6651268094_zps080c8751.jpg

Photo by: Emma Matell, Soundvenue
Edit by: Amalie Wessel

Jeg beklager stilheden på bloggen, men uden min MacBook, min baby, er inspirationen bare ikke særlig stor, da jeg ikke har mulighed for at redigere mine egne billeder og egentlig kun kan poste collager, hvilket bliver lidt uinteressant i længden. Men jeg kan heldigvis vise jer ovenstående billede, som blev taget i fredags til Roskilde Festival x Hummel event i Samsøe Samsøe butikken, og norj, hvor jeg bare savnede Roskilde Festival ekstremt i den times tid, jeg var til eventet. Jeg var iklædt Monki jakke, Wood Wood trøje, Stine Goya x Adax taske, nye hvide 5units jeans, som jeg er sindssygt glad for, og så mine palmtree Nike Roshe Run.

16 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MONEY ON MY MIND?