VINDERNE AF WHAT IF KONKURRENCEN

TRAVELLING MAKES YOU RICH

 photo iPhone5Sbilleder28_zps9b8e04c7.jpg

Kan I huske dette blogpost om rejser med STS? Nu er jeg så fyldt 18 år, og jeg er allerede blevet spurgt utallige gange, om jeg kan mærke det og hvordan det føles. Sandheden? Jeg kan ingen forskel mærke, og jeg føler mig stadig som et barn, der ikke er klar til at omlægge forsikringer, søge SU og flytte hjemmefra. Det fører mig konstant tilbage til tanken om at ville opleve mere, vide mere om livet et andet sted end Danmark og blive ældre på den måde. Jeg kan selvfølgelig ikke skrue tilbage i tiden og tage et år i udlandet inden gymnasiet, men jeg vil foreslå enhver, der føler sig det mindste smule “lille i den store verden” at overveje det, undersøge mulighederne og tage chancen at undvige flokken og gøre noget, der kan være mega fedt og afgørende for dig som person.

For mit eget vedkommende drømmer jeg om at tage ud at rejse i mit sabbatår, og lige nu ligger valget på New York/rundt i USA og Hawaii. Det føles stadig som drømmetænkning, noget lidt uvirkeligt, som jeg ikke helt kan få til at virke realistisk, men det er jo lige dét, man har firmaer som STS til, og der kan man på ret kort tid få et overblik mulighederne, hvornår, hvordan etc. Nogen gange ville jeg gerne være 15 år igen, så jeg bedre kunne tillade mig at være ikke-parat til voksenlivet, og så jeg kunne tage ud at rejse og gøre mig selv ældre på livserfaring. Wow, that’s deep, haha, men altså, det er nu engang sådan, jeg har det.

Har I det mon ligesom mig? Hehe

Sponsoreret.

5 kommentarer

 • line

  Nyd dit sidste år i gymnasiet, hvor der stadig er folk til at tilrettelægge det meste af dit liv for dig ;-)
  Jeg kan love dig for, at det føles anderledes og endnu mere overvældende, når man pludselig er færdig med gymnasiet, har valgt at holde et sabbatår og skal få tingene til at hænge sammen med job og penge uden et fast skema :-)

  Og så selvfølgelig tak for en rigtig god blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fint indlæg Amalie! Kan virkelig se mig selv i det! Gider heller ikke være voksen.. og kan fortælle dig at det bliver 10 gange værre når du går ud af gymnasiet, som jeg gjorde i år…. Men jeg vil bare lige give dig en heads up på at tage ud og rejse i dit Sabbatår og være lige glad med politikerne, der vil have os igennem uddannelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wendie

  Har det præcis ligesom dig..
  Jeg fylder 18 år i december og jeg føler stadig at jeg er 15 år og stadig igang med at lærer livet at kende og ikke mindst mig selv!
  Godt blog indlæg og jeg er helt vild med din blog! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Amalie
  Har tit set dig på Holte Station. Tænkte på om du bor der, eller har jeg bare ikke fulgt med i timen? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg skal på sprogrejse i 4 uger til USA (New York) næste sommer, dog bare med EF og ikke STS.
  Jeg glæder mig som en sindsyg til at komme afsted (er 16 når jeg skal afsted, men bliver 17 kort tid efter), uden hverken forældre eller noget! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VINDERNE AF WHAT IF KONKURRENCEN