SÅDAN DEALER JEG MED SRP

SRP & SØNDAG SOUNDTRACKS

 photo Billeder13_zpsd27e2a25.jpg

Billeder fra Tumblr.Jeg prøver egentlig, så vidt det er muligt, at arbejde på min SRP uden musik, fordi jeg så nemt bliver distraheret. Det er især svært at sidde stille, hvis jeg sætter en af de tre ovenstående sange til at spille, for jeg er jo bare så søvnløs og mega fucking sej, at jeg er nødt til at kaste håndtegn til Kesi og danse lidt babe dans med trutmund, når Britney synger “You gotta work, bitch!”. Men det er altså med til at give én lidt gå på mod og noget god work spirit, og så er man pludselig sikker på, at ens opgave bliver så god, at lærerne vil ‘Beg For It’.

Aj, jokes aside, så synes jeg, I skal lytte til min spilleliste på Spotify, som hedder ‘cosy’, for det er virkelig behagelig, rar og hyggelig musik, som er perfekt at finde ro til. Virkelig gode SRP tunes og endnu bedre søndagshygge tunes.
I finder spillelisten her.

God søndag!

5 kommentarer

 • Marie Juul Nielsen

  Hvordan ligger du youtube videoer over på bloggen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Hej Amalie, super fede billeder fra tumblr. Følger du nogle specielle blogs og hvilke? Ville du eventuelt lave et indlæg med forskellige tumblr blogs du følger eller finder flotte og spændende?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det var en god idé! Men til det her blogpost søgte jeg faktisk bare på “work space” i søgefeltet på Tumblr :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, held og lykke med SRP! Stod selv i samme situation for nogle år siden, og puha, hvor var jeg bare glad og lettet, da den blev afleveret, og jeg ikke længere skulle tænke på den ; ) Håber det går godt med at skrive den!

  http://modetendenser.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Eriksen

  Hej Amalie
  Rigtig fed blog du har – virkelig inspirerende.
  Hvilket program bruger du til at behandle dine billeder med?
  God weekend :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN DEALER JEG MED SRP