BLOGGER CRUSH: YOU BETTER BE FIERCE

BLIV KLAR TIL FESTIVAL SÆSONEN

 photo stylepit-001_zps1ano2kdj.jpg

Nike cap // Ralph Lauren fragrances // Ray-Ban sunglasses //
Herschel bumbag // Rains weekendbag // Adidas ZX Flux sneaks

Jeg er allerede begyndt at planlægge sommerens festivaller, billetten til Roskilde Festival er købt, teltplads er endda reserveret, og så er der jo selvfølgelig også Distortion at se frem til allerede i starten af juni måned. Både Roskilde Festival og Distortion har jeg været på to gange, så jeg ved efterhånden, hvad der er vigtigt at have godt styr på:

Kasket er vigtigt, for hvis solen skinner, kan man få så voldsomt ondt i hovedet af at misse med øjnene konstant, og hvis det regner, slipper man for mascara i hele ansigtet. Og så ser man lige 50% sejere ud med en kasket. Mini parfumer er geniale, fordi de kan være i en bæltetaske og redde en fra enhver åh-nej-jeg-lugter-af-spildt-øl-situation. Solbriller er vigtige til at skjule øjnene, når man er lidt for fuld til at se normal ud. Og så igen det dér med solen. Bæltetasken er livsnødvendig, fordi man har brug for ret mange småting, når man er væk hjemmefra så længe og færdes i mudder og øl all the time. Weekendtasken, fordi man selvfølgelig har brug for en solid taske til tøj, i hvert fald på Roskilde Festival, og den fra Rains ser virkelig lækker ud! Sorte sneaks, fordi de er nemmere at vaske, og alle andre farver ville være at skyde sig selv i foden.

Alle de lækre items er fundet på stylepit.dk, som er en super lækker dansk webshop med mange forskellige brands i forskellige prisklasser. Jeg fandt hurtigt, hvad jeg ledte efter til min festival collage, og jeg plejer ellers at bruge lang tid på at finde de helt rigtige ting til mine collager. Der er forresten gratis fragt ved køb over 500 kr., og de er jo hurtigt brugt, så det er da pænt lækkert. Jeg skal i hvert fald have klikket bæltetasken og parfumesættet hjem!

[Sponsoreret af stylepit.dk]

5 kommentarer

 • Virkelig nyttigt!
  Det vil jeg helt klart bruge, når jeg skal til Roskilde og feste :smile: !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura Hansen

  Super hjælpsomt post for os førstegangs festival-gængere! Jeg skal helt sikkert have anskaffet mig en bæltetaske til alle mine småting – de er altså geniale! Tak for tippet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er virkelig også begyndt at gøre seriøse overvejelser om at få anskaffet en bæltetaske! Og jeg har et par sorte Roshe Run, der efterhånden er blevet “koncert-skoene,” fordi de også er lækre at gå i :D

  http:/satinawandel.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gør det!! En pæn en som den på min collage er jo ikke slem :) Det lyder smart! Minder mig om, at jeg burde tage til flere koncerter ..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLOGGER CRUSH: YOU BETTER BE FIERCE