Serie: Dét skal du høre på RF16

Fem (gode) grunde til at tage på højskole

IMG_0904

DISCLAIMER: Med fare for at træde nogen over tæerne, eller trykke de forkerte steder på mennesker med dårlig humor, ironi-allergi eller anden tendens til misforståelse, understreger jeg hermed på forhånd, at dette er skrevet som underholdning og altså ikke en reel guide til, hvorfor man skal tage på højskole.

1. Du har en dejlig vennegruppe og en sød kæreste. Men du vil have mere. Du vil gerne møde nye mennesker, forsømme venskaber derhjemme, og opdage at din kæreste ikke længere skal være din kæreste. Du vil helst finde ud af det i en brandert, hvor du får kysset med i-hvert-fald- ikke-din-kæreste i højskolens festlokale, og så tage ?det er ikke dig, det er mig? snakken bagefter.

2. Du er vegetar, måske endda veganer, og du kan ikke tåle, at der stadig findes mennesker, som spiser kød. Du har et ønske om at pådutte andre dine madvaner, og du gør alt i din magt for at skabe dårlig stemning omkring kødspisere bl.a. ved at vise dokumentaren Cowspiracy. På en højskole spiser man sammen tre gange om dagen, så der er rig mulighed for at nævne dine egne madvaner og kigge skævt til alle de usle kødspisere.

3. FOMO (Fear of Missing Out). En social lidelse, du altid har drømt om at lide af. På højskole kan du være sikker på, at den indtræder, før du får set dig om. Den er faktisk så alvorlig, at det kan blive et spørgsmål om moral. Skal man tage hjem til bedste venindens fødselsdag, eller bliver weekenden på højskolen den fedeste hidtil?

4. Du er træt af at gå i byen de samme steder, støde ind i de samme typer weekend efter weekend, og du drømmer om en tilværelse, hvor hver weekend er en ny social åbenbaring. Hvad gør du? Du tager på højskole, fester i det samme lokale, med de samme mennesker, og drikker dig træt i den samme vodka-blanding hver weekend.

5. Du elsker at rydde op og gøre rent, og det er faktisk allerbedst, hvis du skal gøre rent efter andre. Du ligefrem nyder at møde mennesker, der tror, at mor kommer og gør rent efter dem, for så kan du få lov at gøre kummen ren, samle snotklude op, der på mystisk vis ligger ved siden af skraldespanden og håndtere andre pigers hygiejnebind.

#ingenkæremor #vodkaRibena #såfedt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Serie: Dét skal du høre på RF16