MIN FESTIVAL UNIFORM PÅ RF16

Serie: Dét skal du høre på RF16 #5

rf16 serie

Så er det blevet tid til sidste del af min serie om lytteværdige artister på dette års Roskilde Festival. Og det er lige på et hængende hår, at jeg når at udgive det, inden festivalen åbner i eftermiddag kl. 16. Her kommer de sidste tre artister, jeg vil anbefale jer:


Action Bronson
Han er rødhåret amerikaner og tidligere kok, og så rapper han om noget så banalt som at spise morgenmadsprodukter. Siden han droppede køkkenet, har hans karriere taget fart, og særligt sangen ‘Baby Blue’ har hittet stort. Han spillede på Roskilde Festival i 2013, udgav sit første fulde album i 2015, og nu kan vi se frem til at høre ham på RF16, når han indtager Avalon på onsdag.


Silvana Imam
Sidste år spillede hun på Apollo Countdown, og i år indtager hun Apollo scenen. Det må siges at være en hurtig og positiv udvikling i hendes karriere. Hun er svensk/syrisk/litauisk, men med et meget nordisk udtryk. Hun rapper på svensk, og det er med temaer som homoseksualitet og oprørskhed. Hun er benhård, og man kan opleve hende torsdag eftermiddag.


Anderson.Paak
Det er hip hop, men det er blødt og lækkert, fordi det er blandet med R&B, soul og rock, som tilsammen skaber en unik og sprød lyd. Samarbejdet med Kaytranada, jeg har linket til, er et perfekt eksempel på netop dette, og det er et nummer, jeg virkelig håber, vi får lov at opleve, når han spiller på Apollo fredag eftermiddag.

Det blev afslutningen på min serie om artister, man skal opleve på denne sommers Roskilde Festival. Jeg håber, at I har kunne bruge de her indlæg til noget, eller måske bare har følt jer lidt underholdt af mit forsøg på at lave noget journalistik-ish på en blog.

Husk iøvrigt at like min nye Facebook-side!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIN FESTIVAL UNIFORM PÅ RF16