WANT TO WEAR: AUTUMN FEELS

3 HURTIGE OM SKAM ‘SESONG 3’

nkhkwznc92md-9rb2apjtqrv1grigqnigvabvijnhesa

SPOILER ALERT: Har man ikke set sesong 1 + 2 + 3 (den del, der er ude) af SKAM, er der for det første noget helt galt. Hvor har du været, mand? For det andet skal man nok ikke læse videre, hvis ikke man vil vide, hvad der sker. Anyway, her kommer tre hurtige:

NOORA & WILHELM (WILLIAM)
Jeg har ikke hørt nogen sige det endnu, men come on, Skam er altså bare ikke det samme uden spydige kommentarer fra Noora og sexgud-blikke fra William. Lige så meget som serien vinder på at være meget true-to-life og barberet for unødvendige virkemidler, lige så meget mangler serien det element, der gør en til decideret fan. I hvert fald lige nu. Det er nu nok egentlig meget individuelt. For mig bunder tomrummet nok bare i, at jeg ser noget af mig selv i Noora (don’t we all, om ikke andet ønsker vi det alle).

DANSKER-NORSK ER EN TING
Det er for vildt, hvordan en serie om gymnasielivet i Norge har skabt et helt nyt sprog i Danmark. Norsk slang har totalt inficeret det danske sprog, og nu går hele min omgangskreds, inklusiv jeg selv, og snakker dansker-norsk. “Serr? Kødder du? Ej, hvor nedern, han er lidt en drittsekk hva'” er blevet en helt almindelig måde at snakke om denne dér drittsekk, vi alle sammen kender. Norsk er liksom dritt kult!

NY HYPE-FAKTOR?
Apropos mit savn til Noora & William skal det selvfølgelig nævnes, at sesong 3 allerede har sin hype-faktor. For det første er det ret genialt, at de kun lægger små bidder af et afsnit op hver dag, fordi det selvfølgelig er med til at øge spændingen. Derudover er der jo helt vildt meget, der skal afsløres. Springer Isak ud? Sker der noget mellem ham og Even? Kommer Noora hjem fra London, eller skrives hun langsomt ud af serien? Vender William tilbage i sesong 4? Og hvornår får Vilde sin sesong? Den glæder jeg mig vanvittigt meget til.

Apropos Vilde, skuespilleren bag, Ulrikke Falch, er drønsjov på Instagram! Hun har en så fed ironi. Følg hende @ulrikkefalch for at få et dagligt godt grin.

Husk iøvrigt at like min Facebook-side, hvor jeg deler alle nye indlæg.

   

6 kommentarer

 • Sofie Tolsøe

  Helt enig!!! SKAM er bare ikke det samme uden Noora og William… :(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oline

  Jeg vil virkelig gerne se det, men je forstår ikke norsk! Ser i det med undertekster et sted?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hannah

   Man kan se det på NRK. De har også en app :) og der kan man slå norske undertekster til 👍🏻 Det synes jeg i hvert fald hjælper!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ligesom Hannah sætter jeg også norske undertekster på, og så er det ret nemt at forstå. De få ord, man ikke selv kan regne ud, kan man jo hurtigt oversætte på Google translate eller lignende :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Vicki

   Til vinter (januar maybe??) kommer sæson 1 (og 2?) på Dr3 – med danske undertekster !!!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

WANT TO WEAR: AUTUMN FEELS