OUTFIT: DEN SMUKKESTE LÆDERJAKKE

HVERDAGSINDBLIK: VLOG: SPISER HYPET MAD

img_8003-1

Så er der kommet endnu en video op på min YouTube-kanal, endnu en vlog om en dag i mit liv, og denne gang er der fokus på sådan en dag, hvor studiet og træning ikke fylder så meget. Den sunde mad fylder stadig, og i videoen prøver jeg to forskellige spisesteder i Kbh, som jeg helt klart kan anbefale! Jeg vil ikke sige så meget mere om videoen, men jeg håber, at I vil se med, og at I kan lide videoerne som et supplement på bloggen, for jeg elsker at lave dem.

Og tusind tak for al den gode respons på videoen forleden! I er dejlige.

Husk iøvrigt at følge med på Facebook-siden for updates og nye indlæg.

22 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: DEN SMUKKESTE LÆDERJAKKE