OUTFIT: YNDLINGSJEANS GØR COMEBACK

MINE KENZO X H&M KØB

img_7585img_7590

KENZO x H&M

Jeg har det lidt ambivalent med de her hypede kollektioner, som forskellige high-end mærker laver i samarbejde med H&M for at bringe deres designs i øjenhøjde med forbrugerne og samtidig flytte H&M lidt op ad skalaen. Men nu er det for første gang et mærke, jeg rent faktisk går med i forvejen, og hvis designunivers jeg har stor respekt for, så hvorfor ikke købe noget derfra, når nu jeg godt kan lide en del items i kollektionen. Jeg ville nok ikke have lagt mig i kø eller gjort noget andet crazy for at få fingrene i det, men jeg var så heldig at blive inviteret til pre-shopping, som foregik her til aften. Og det er dæleme lykkedes mig at få fat i både den t-shirt og sweatshirt, jeg havde planer om at købe, og så røg der også lige en taske med hjem, som jeg ikke kunne stå for, da jeg så den i virkeligheden. Den er totalt 90’er cool og sporty chic.

Jeg ved, at jeg helt sikkert kommer til at føle mig både sej og kikset, når jeg det næste stykke tid skal gå rundt og flashe mine Kenzo x H&M items, men det er vel bare om at embrace det, haha. Uanset hvad er det nogle unikke og lækre designs, og så er kvaliteten faktisk også lækker, da både t-shirten og sweatshirten er H&M Conscious, som jo er 100% bomuld.

Kollektionen rammer udvalgte butikker og webshoppen i morgen, d. 3. november, kl. 08:00

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: YNDLINGSJEANS GØR COMEBACK