DE HER FILM SKAL JEG SE I 2017

KREATIV OPBEVARING & ANDRE FINE KØB

img_0877 img_0878

SØSTRENE GRENE æsker // SØSTRENE GRENE fad //
SØSTRENE GRENE saltkar/hvad-end-du-ønsker-krukke // SØSTRENE GRENE kande

Næste gang, jeg går i Søstrene Grene, er jeg nødt til at have en form for torvholder eller økonomisk rådgiver med, for nej, selvfølgelig har jeg som 20-årig ikke decideret brug for et fint saltkar og træske dertil, og nej, en kande til mælk er heller ikke ligefrem nødvendig, men det bliver så pænt, når jeg skal invitere veninder forbi til kaffe ved mit spisebord. Det spisebord skal jeg selvfølgelig lige have købt først, men det er ikke desto mindre idéen med kanden, haha.

Jeg ville iøvrigt lige tippe jer om en opbevaringsløsning, jeg finder ret fin. Posen fra Louis Vuitton står nemlig ikke bare til pynt, men indeholder mit glattejern og min hårtørrer. Det er sådan nogle ting, jeg har svært ved at finde plads til på mine hylder eller i mine kommoder, fordi jeg har for mange ting, det er upraktisk at have dem gemt væk under sengen, og det er grimt at have dem liggende fremme. Derfor fandt jeg på løsningen at opbevare dem i en fin pose lige ved mit spejl, og så har jeg også en perfekt forklaring på, hvorfor jeg gemmer alle sådan nogle fine poser.

Lige nu sidder jeg i køkkenet hos min mor, da jeg har besluttet at holde weekend her. Det er et kæmpe privilegium at kunne tage herop, spise god mad, se TV til langt ud på aftenen og bare hygge mig, når det hele ofte er lidt hektisk inde i byen. Jeg kan også mærke, at jeg altid kommer tilbage til København med ny energi, når jeg har været heroppe. Og Frederiksberg bliver kun smukkere for hver gang! Nu blev indlægget lidt for langt, haha, god weekend!

3 kommentarer

  • Jeg har gjort præcis det samme, jeg har også gemt mine fine poser fra Mulberry, Jo Malone osv. som jeg har brugt (og bruger) som opbevaring i mange år nu. Det skide smart! :-)
    xxx

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Liv Due

    Glæder mig til at se hvad posen indeholdte, kommer det i et indlæg snart?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE HER FILM SKAL JEG SE I 2017