WANT TO WEAR: BLUES & PINKS

MINE SENESTE SKØNHEDSFAVORITTER

img_1783-kopi-001

INDEHOLDER AFFILIATE LINKS: CLINIQUE face cream // KARMAMEJU face cream
BIODERMA make-up remover // OLAPLEX hair treatment // CLARINS lip balm

Det her indlæg har været længe undervejs, men jeg skulle lige være helt sikker i min sag omkring alle produkterne, inden jeg bevægede mig ud i et dedikeret indlæg om dem. Nogle af jer husker måske, at jeg omtalte urenheder i min hud på bloggen for nogle måneder siden? Og jeg troede, det var på grund af min kost (jeg drikker meget cola og har en kærlighed til burger og fritter i hvert fald én gang om ugen), men efter en snak med en fantastisk ekspedient i Matas, blev jeg klar over, at det har været min huds overproduktion af fedtstoffer, fordi den var udtørret. Hun foreslog mig at købe den intense moisture surge creme fra Clinique, så det gjorde jeg, og jeg har set stor forskel! Jeg bruger den i kombination med den yderst velduftende creme fra Karmameju, altså jeg skifter lidt mellem de to, og det fungerer så fint. Til rens bruger jeg Bioderma, som jeg køber på Apoteket, da jeg ikke helt tør stole på ukendte webshops, der sælger den billigere. Hårkuren vil jeg komme nærmere ind på i et indlæg om al min hårpleje, hvis det har interesse?

I dag skal jeg mødes med en bloggerveninde for at prøve et nyt sted (nyt for mig i hvert fald) på Nørrebro, der laver salater, man selv mikser, så vidt jeg har forstået. Hvis det imponerer, ser I det højst sandsynligt på min Instagram story @amalie_wessel. I aften er der torsdagsbar med min højskole, og det glæder jeg mig helt vildt til! Jeg håber selvfølgelig at nå at udgive noget til jer, inden jeg tager afsted. Hold eventuelt øje med min Facebook-side.

5 kommentarer

 • Anna

  Vil rigtigt gerne se noget med din hårpleje!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Top

  Vil bare lige tilkendegive at jeg synes det er SÅ NICE, at du er begyndt at opdatere bloggen så tit igen!

  Godt nok er vores stil på det seneste gået i meget forskellige retninger, MEN du har været skyld i at jeg ejer det bedste stykke tøj ever!! Det er en sort buksedragt du havde på bloggen for long time ago, (bar ryg, lidt store ben, købt på asos og bindes i halsen) måske du kan huske den?? Hvis du nogensinde finder en lignede så please smid den på bloggen!! Den buksedragt har reddet ALLE mine tøjkriser siden jeg fik den! Thanks for that ;)

  hilsen læser, der nærmest græd da du lukkede bloggen og var meget glad da den åbnede igen!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak!!! Haha, min stil ændrer sig hele tiden … Så tror ikke helt man kan følge med kun for min stil :P Den kan jeg godt huske!! Jeg har den faktisk stadigvæk <3 Tak for de mega søde ord <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Jeg har næsten lige købt den rensevand på webapoteket.dk og sparede faktisk en del og den kom dagen efter! :D bare et lille tip ;) ved dog ikke om den kun var billigere fordi der var januarudsalg..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WANT TO WEAR: BLUES & PINKS