ARMCANDY WITH CLUSE WATCHES

5 DAGLIGE TRIN TIL MERE OVERSKUD

giphy17

INDEHOLDER AFFILIATE LINKS:

Min skrivelyst er tilbage. Altså den del af den, der sidder i mig hele tiden, men ikke altid kan finde ud af, hvad det er, den gerne vil ud med. Det har skabt en del kaos i mit hovede på det seneste, ikke at have en klar idé om indhold til bloggis. Jeg skal lige vænne mig til en hverdag med både arbejde og blog. De her fem trin hjælper mig dog godt på vej:

1. SULTNE MÆND SKAL I NOTESBOGEN
Det her har jeg været sen til at opdage berigelsen ved. Alt skal i kalenderen og notesbogen. Jeg har altid brugt min kalender udelukkende til skole og arbejde. Det duer jo ikke. Nu bugner den med alt fra tandlæge til frokostaftaler, fra byture til bootycalls, fra vigtige dage som åbent hus på KEA til måske-aftaler, der får et ? i enden. Og så skriver jeg alt ned, der kan blive godt, for eksempel tanker fra en stiv hjemtur i 6A eller en idé til et blogindlæg, jeg får, når en lækker-men-i-lige-blevet-far-alderen-mand glor sultent i Netto.

2. FOLD NOGET SAMMEN. ANYTHING WILL DO
Læg dit glattejern på plads, når du har brugt det. Sæt din kaffekop i opvaskemaskinen (hvis du er så velsignet at have sådan en), sørg for at shampoo og balsam står pænt ved siden af hinanden i badet, fold en hvid t-shirt lidt pænere sammen, når du kyler den tilbage i skabet, fordi den er “alt for plain” til dit image i dag. Og tænk engang, alt dette kan gøres på en dag, hvor man ellers ikke udretter noget, men så har man alligevel udrettet lidt. Smart, ing’?

3. FODR DIG SELV MED VISE ORD AF HELLA JOOF
Alle piger bør eje et eksemplar af Papmachéreglen af Hella Joof, som jeg var så heldig at få i julegave. Den har virkelig sat nogle ting i perspektiv for mig, men jeg kan mærke, at jeg hellere må få læst den igen snarest. Jeg kan især anbefale Glimmer-reglen, Reglen om resten og Rub og stub-reglen. De to sidste appelerer drøngodt til tider, hvor ens beundring bliver til misundelse (det sker desværre ofte for mig).

4. SENGETÆPPE PÅ DIN LOVE NEST (ELLER MINUS LOVE NEST)
Det her er også nyt for mig. Jeg har købt et sengetæppe i forsøg på at blive mere voksen og gøre mit hjem mere indbydende for gæster, og det betyder, at jeg nu reder min seng hver morgen. Jeg har i hvert fald gjort det i tre dage nu, og det er bare så fint. Jeg mener det seriøst, det giver overskud at forlade et ryddeligt hjem, og endnu mere at komme hjem til et ryddeligt hjem.

5. STEP AWAY FROM THE IT GIRLS ON INSTAGRAM
Denne her har jeg endnu til gode at gøre brug af, men jeg kan forestille mig, hvad det kunne gøre af vidunderlige ting for mig. Det handler specielt om de dér model lækre typer klædt i alt godt fra Wood Wood, Weekday, Baum und Pferdgarten, Ganni og Sakspotts, altså alle de mærker, jeg sukker efter at iklæde mig hele tiden. Det gør simpelthen intet godt for selvværdet eller overskuddet, særligt ikke når jeg kommer helt derud, hvor jeg glemmer at gøre brug af tip nummer tre. Jeg tilføjer lige norske stilikoner også. Min seneste obsession.

Smid et like på min Facebook for at blive opdateret på nye indlæg.

   

2 kommentarer

  • Mette

    Har du nogle overvejelser om hvad du vil læse på KEA, siden du vil komme til åben hus? :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Så fint og inspirerende indlæg. Jeg er vild med din kreative skrivestil. Knus en læser gennem 6 år <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

ARMCANDY WITH CLUSE WATCHES