UGENS PLUS- & MINUSPOINT #14

FULDKOMMEN CRAZY SNEAKER GLÆDE

42af5668-d585-4576-8d59-21193a7f75ceac2da259-9fa8-44c1-83cb-e56d10de2ed9

NEW BALANCE 990

Torsdag var en helt speciel dag i min sneaker samlings historie. Som I måske allerede har set på min Instagram og læst om her på bloggen, stod jeg flere timer i kø for at få fat i Nike Air Max 97, som jeg har ønsket mig i flere år, men desværre altid misset, når de har haft release. Denne gang lykkedes det! Om aftenen sender min veninde mig så et billede fra Unlimited Cph på Instagram. De har releaset nogle sorte New Balance 990, og i kommentarerne står der så, at de også har fået nogle grå. Og jeg bliver jo helt ekstatisk og skriver selvfølgelig en direct message til dem, om jeg ikke må få lov at købe sådan et par. Og sådan skete det simpelthen, at to af mine mest ønskede sneaks nogensinde blev mine på én og samme dag. Jeg hentede de grå New Balance 990 dagen efter, og har haft dem på for første gang i dag. De er sindssygt dejlige! Jeg stråler simpelthen kvalmende meget af materiel lykke nu, så jeg holder nok lige en pause fra de vilde investeringer.

Hvis I også går og leder efter nogle af de dér kult-sneaks, der er super svære at få fat i, vil jeg klart anbefale jer at holde øje med en side som Unlimited Cph. I kan følge dem på Instagram for at blive opdateret, så snart de har drømmeskoene på lager.

Smid et like på min Facebook for at blive opdateret på nye indlæg!

5 kommentarer

 • Jasmin

  HALLO DE ER FEDE!! Hvordan er de i str?
  (Din blog er btw ret så cool!! Thumbs up)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er så fede, jeg er også i krig med at få dem skaffet hjem fra USA i min str. 34-35 (baby fødder). De skal være i min samling også disse 990!

  Nu når du har sådan en passion for sneaks, kan du så fortælle mig hvad forskellen er på 990 og 990v4 modellen af denne sko? :-)

  xxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selma Grünspahn

  Hvordan er de i str.?:))

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS PLUS- & MINUSPOINT #14