SVAR PÅ SPØRGERUNDE DEL #2: KULTUR

OUTFIT 240217: 90’ER SPORTY FREDAG

img_2891
img_2892
img_2890

SPONSORERET AF ASOS.COM & INDEHOLDER AFFILIATE:
BAUM UND PFERDGARTEN 
coat // ENVII knit // H&M pants // MADS NØRGAARD bag // NIKE AIR MAX 97 sneaks // ASOS sunglasses // GOLD hoops

Selvom jeg var på arbejde i butikken hele dagen i går, og dermed missede meget af det skønne solskin, nåede jeg lige at få flashet mine nye 90’er solbriller kort før åbningstid. Jeg er begyndt at være i god tid med det meste, jeg skal, og det giver mig en ro, som jeg helt sikkert har brug for. Derfor møder jeg ofte ind i alt for god tid, så jeg har tid til at drikke en kaffe og tage et selfie eller hundrede, haha. Det kan varmt anbefales. Altså at være i god tid, specielt hvis man har en hektisk hverdag, som min ofte er. På mig har jeg mine nye sneaks, som har været noget af et projekt at skaffe, og det kan I læse om her. Derudover er tasken også ny, og den er købt med gadefester og festival i tankerne, fordi den har bæltetaske-look, men kan rumme så meget mere. Og så ser den skide smart ud jo! Den er min ‘practical, but cool’-taske, og så er denne min lidt finere.

Jeg sidder i duften af brownies, som jeg er i gang med at bage til min lillebrors fødselsdagsmiddag. Han holder nemlig 18-års for sine nærmeste venner i aften, hvor jeg assisterer med madlavning, og så skal jeg selvfølgelig også være gamemaster. Vi skal lege most-likely-to, Margrethe-skål og ‘Øh!’, tænker jeg. Det giver altid festlig stemning!

Smid et like på min Facebook, hvis du vil opdateres på nye indlæg.

3 kommentarer

 • Jeg ved det måske ikke passer ind på din blog. Men synes du fortæller os meget om dig og de fester/byture du deltager i her på bloggen. Måske du kunne lave et indlæg om steder du vil anbefale at tage forbi hvis man skal ramme det Københavnske natteliv og måske et indlæg med druk-lege? Hva faen er ‘Margrethe-skål’? Hmm :)
  xxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eike Linn

  Hvor er halskæden fra?
  Den er så fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SVAR PÅ SPØRGERUNDE DEL #2: KULTUR