20% PÅ ASOS: SPORTY VIBES

JEG BLIVER ALDRIG TRÆT AF SÆT

wood-wood-saet

INDEHOLDER AFFILIATE LINKS:
SAMSØE SAMSØE tee // WOOD WOOD dress // WOOD WOOD trousers //
MARIA BLACK earring // ADIDAS CLIMA COOL sneaks // GANNI socks

Når det er lørdag, og man har monster tømmermænd, inklusiv de moralske, kan man åbenbart ikke holde fokus på kun at shoppe ting til lillebror, der skal have opgraderet garderoben. Jeg havde det nemlig liiiidt stramt med min single and no one to mingle with situation (ærligt, sådan får man det jo bare nogle gange på trods af denne dér I’m-an-independent-woman-stil, man ellers har kørende), og når man så går forbi et sæt som det her fra Wood Wood, og man ser helt fantastisk og ingen-tømmermændsagtig ud i det, skal man jo have det. Det skal jeg da haaaaa! Haha. Nå, men jeg har altså derfor foræret mig selv et nyt sæt, som jeg så har boet i lige siden. Det bliver jeg bogstaveligt talt nødt til, eftersom det har kostet en husleje :) Haha!

I dag har jeg været på arbejde i butikken, hvor vi i denne uge skal have alle forårsvarerne frem, og det bliver bare så spændende! Nu sidder jeg så oppe hos Bloggers Delight og worker lidt på bloggen, inden vi skal have møde senere. Sådan en mandag kan man altså ikke klage over ;) Håber også I har en skøn mandag!

Smid i øvrigt et like på min Facebook-side for at se mine nye indlæg.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

20% PÅ ASOS: SPORTY VIBES